MasyaAllah Alhamdulillah diam tak diam dan 7 tahun Najat bersama Shaklee dan dapat income dari Shaklee. Banyak sentimental value Najat dalam Shaklee ni, hanya Allah yang tahu.

Dari bisnes ni lah Najat capai banyak yang Najat idamkan dan syukur atas segalanya. Namun benda yang paling Najat syukuri adalah circle Shaklee ni.

Harini Najat nak share 9 Sebab Kenapa Community Bisnes Shaklee Sangat Best;

Pertama , ada ramai kawan yang baik dan supportive dari pelbagai latar belakang.

Dalam bisnes Shajklee ni banyak sangat Najat tambah kenalan dan jumpa orang yang baik-baik. Kami dari latar belakang yang berbeza namun melalui Shaklee kami berkenal dan akhirnya jadi Sisterhood  yang positif dan supportive alhamdulillah. Adakala Najat tak sedar masa berlalu tapi satu benda yang Najat sayang sangat biz Shaklee ni sebab ada sisterhood yang best.

Adakala Najat bertukar-tukar pandangan dengan sesama kawan bisnes apa lagi Najat  perlu buat dan kadang- kala boleh minta nasihat perkara luar Shaklee juga. Best sangat tau, jumpa orang yang baik-baik satu rezeki juga kan. Ni antara Sebab Kenapa Community Bisnes Shaklee Sangat Best

 

Kedua, ada mentor yang sentiasa sokong dan tegur kita

 
Ini perkara penting menjadi Sebab Kenapa Community Bisnes Shaklee Sangat Best..
 
Dalam bisness ni kami tak buat sorang-sorang tapi bergerak bersama team dan Upline & Super Upline untuk bimbing dan tegur kita….jalan sentiasa ada, tinggal diri sendiri je utk bg commit dlm bisness ni…Mereka  sentiasa ada bila Najat perlukan..terima kasih semua Mentor dan Upline;
Master Haji Roslan dan Master Ummi
Master Hajah Salwa dan Master Hj Hussein
Master Norita dan Master Naquib
Master LYna dan Master Zainul
Master Salwa Zeyn dan Master Ithnin
Segala Ilmu dna tunjuk ajar dari kalian Najat amalkan sehingga berjaya rank up ke Master Coordinator dan akan terus sampaikan ilmu-ilmu tersebut kepada team bisnes untuk berjaya sama-sama.
 
Dalam team Najat, Najat juga cuba untuk jadi Upline yang baik dan  sentiasa ada bila team perlukan dan cuba faham setiap apa yang mereka lalui. Kita bukan sekadar bisnes but beyond that dearies. Upline  dan mentor adalah orang yang sentisa percaya pada kebolehan kita. Peluang sentiasa ada dan Najat sentiasa percaya pada potensi diri untuk terus berjuang berbekalkan semangat dan doa.
 
Ketiga, dapat mantapkan diri dengan ilmu dari Doktor Perubatan Bertauliah
 
Melalui bisnes Shaklee Najat dapat mantapkan Ilmu Nutrisi & Kesihatan (Belajar Bersama Nutritionist Shaklee & Doktor Perubatan Berpengalaman). Najat pada mulanya tak pandai ilmu produk dan nutrisi namun sekarang Najat  kuasai ilmu berkaitan produk Shaklee dan llmu kesihatan sebab team kami sediakan kelas untuk mantapkan kefahaman dari Doktor dan Pakar Nutrisi. Setiap bulan  boleh belajar mantapkan ilmu berkaitan penyakit & produk Shaklee mengikut jadual & hebahan yang dibuat. Untuk tambahan lain, setiap bulan kita boleh hadir ke kelas nutrisi untuk belajar berkaitan produk-produk Shaklee. Group kami tidak akan akan biarkan anda hanya menguasai ilmu produk shaklee sahaja bahkan kami menekankan untuk penguasaan ilmu kesihatan. contoh kelas yang kami dah sertai (kelas kanser, fibroid, cyst, endometriosis, kencing manis, darah tinggi, eczema & banyak lagi) dari Dr. Haresh, Dr Anya, Dr Hafiz Sulaiman dan Puan Sarah Nutritionist Shaklee yang menjadi Sebab Kenapa Community Bisnes Shaklee Sangat Best
 
 
Keempat, diraikan bila capai sesuatu pencapain dengan penuh gemilang
 
Alhamdulillah pada tahun ke-5 Najat berjaya genggam Master Coordinator dengan team dan support sistem yang sangat baik alhamdulillah Syukur atas segalanya, tekad ingin lajukan langkah dan tak pandang belakang dah. Hidup ni sentiasa ada benda yang bukan seperti kita bayangkan namun kita kene cepat fokus dan ade Big Why baru dan selalu tanam serta bincang tentang impian berbanding masalah.
Terus genggam erat Master Coordinator dan genggam tangan anak didik BeRich yang berjuang sama-sama. Bila kita betulkan niat dan emosi insyaAllah dipermudahkan.
Jom cipta kejayaan demi kejayaan bersama Najat
Kenanagan diraikan Upline dan team sangat- sangat indah dan sentiasa jadi Sebab Kenapa Community Bisnes Shaklee Sangat Best
 
Kelima, banyak kelas Online support untuk tambah ilmu dan skill
 
Dari awal Najat masuk banyak kelas online dilakukan oleh mentor dan team kami sendiri. namun masa fasa PKP, kelas online berjalan sangat rancak sehingga semua seronok dan makin faham apa perlu dilakukan apabila nak capai impian bersama Shaklee. 
Setiap ilmu dari kelas online banyak bantu Najat dan team grow sehingga rank up kepada Master Coordinator dan berjaya Efektif Master Coordinator. Terima kasih tak terhingga buat semua yang curahkan ilmu tanpa jemu.
 
 
Keenam, sentiada ada training Offline bantu kita lebih matang dan mahir berkenaan produk dan leadership.
 
Team Najat sentiasa sediakan Training Offline Setiap bulan kami akan adakan Kelas Training Bisnes secara offline iaitu nama Accelerate. Kelas ini nak bantu kembangkan bisnes, bantu kuasai minda,marketing, sale, servis customer dan cara nak growkan bisnes. Pelbagai topik yang anda akan belajar semuanya bermodul antaranya: Teknik Vibration, Teknik Sale Cycle (Cara mudah nak buat sale & Up kan sale), Teknik Internalization & Vibration (Cara mudah prospek datang kepada kita), Teknik Panggilan Pukau (teknik berkesan nak cakap dengan customer tanpa kita rasa malu), 5 kunci motivasi manusia, 4 warna manusia, Teknik approach prospect, marketing plan dan macam-macam lagi anda akan belajar. Best kan, sebab tu Najat rasa seronok dan tahu ini Sebab Kenapa Community Bisnes Shaklee Sangat Best.
 
Ketujuh, bimbingan kelas marketing yanf berterusan dan up to date dari masa ke semasa
 
Dalam Bisnes Shakee ni juga Najat dapat Bimbingan Coaching Online & Offline Marketing Secara Berterusan. Najat belajar kuasai semua Channel Online marketing Lifetime Coaching Online yang disediakan dalam group coaching secara online. KIta dapat belajar berkaitan marketing secara online. Antara modul yang anda boleh belajar ialah  cara nak setup FB page, cara branding FB personal, IG, rankingkan google My Business, Rankingkan Blog, Buat sale dengan Youtube Channel, TikTok dan banyak lagi. Anda boleh belajar bagaimana nak kuasai Channel online marketing sehingga sale boleh masuk setiap hari, insyaAllah. Leader kami sendiri ada yang berjaya dapat bonus shaklee hanya dengan bisnes online sahaja. (Semua kelas itu kami dah sediakan secara online) tinggal buat dan follow je, kalau nak tahu banyak sangat kelas dan ni juga salah satu Sebab Kenapa Community Bisnes Shaklee Sangat Best
 
Kelapan, selalu ada sharing testimoni orang yang lebih sihat bila bersama Shaklee
 
Teringat Najat masa BLNc 2023, Sharing Micheal yang dulunya kawan isteri beliau panggil Pakcik walaupun baru 30an dah capai BMI normal dan kembali dipanggil Bro.
Bagi yang berusaha untuk turunkan berat dan tetap bertenaga. Alhamdulillah Najat amal SET KURUS ni memang nampak kesan dan yang paling best takde flabby.
Nak tahu cerita Najat boleh klik
Makin lama bersama circle Shaklee makin sihat dan ini lah yang paling mahal kita boleh dapat. Ini juga Sebab Kenapa Community Bisnes Shaklee Sangat Best kerasan kami sihat dan awet muda sama-sama insyAllah
 
Kesembilan, kejayaan boleh diraikan bersama orang tersayang
 
Lastly, bila anda berjaya akan diraikan dan diiringii oleh keluarga tersayang. Alhamdulillah dengan bisnes Shaklee Najat dapat bawa kelurag sama-sama ke Umrah dan duduk hotel mahal bertaraf 5 bintang dan dapat makan makanan hotel. Tambahan bila kita berjaya, boleh bawa keluarga turut diraikan di atas pentas dan inilah kenangan mahal yang Najat dapat dari Shaklee sehingga ianya menjadi salah satu Sebab Kenapa Community Bisnes Shaklee Sangat Best.
 
uolz yang baca apa lagi jom sertai circle kami yang best ni sebab takkan dapat di tempat lain, orang yang baik, produk yang baik dan syarikat yang baik alhmdulillah.
 
 
#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023