Anda tercari-cari nak mulakan Bisnes Online sebagai second income?berminat nak cuba buat Bisnes Online yang mudah & terbaik?Jom mulakan dengan Bisnes Shaklee sebab cara nak mulakan Bisnes Shaklee ini sangat mudah dengan modal yang rendah dan risiko sangat minimum. Kelebihan Bisnes Shaklee ini menawarkan peluang untuk anda boleh buat Bisnes Online di rumah dengan masa yang sangat flexible dan ramai yang saya sudah bantu Pengedar Shaklee Malaysia membina empayar Bisnes Shaklee mereka  dengan ilmu-ilmu Bisnes Online 2019 dan terkini. Call Segera  011-57711314 (Klik nombor telefon ini untuk hubungi) Atau Whatsapp Segera  011-57711314 (Klik nombor ini untuk wasap)

Pengalaman Bisnes Shaklee: Bisnes Online Terbaik & Boleh Buat Bisnes Dari Rumah Dengan Modal Yang Sangat Rendah

Hujung Tahun Dis 2016 bermulalah kisah hidup kami suami isteri dengan Bisnes Shaklee ni & saya dah consume Produk Shaklee lebih 20 tahun sejak umur 8 tahun lagi.

Kini kami dah jalankan Bisnes Shaklee nak hampir 3 tahun dengan mendapat pelbagai pencapaian antaranya berjaya naik supervisor dalam tempoh 2 minggu, naik Coordinator dalam tempoh 2 bulan dan sekarang berada di rank Key Coordinator (pangkat yang ke 8 dalam Shaklee) dalam tempoh kurang dari 3 tahun

Kisah kami bermula, dulu suami saya pernah makan gaji di sektor kerajaan tetapi hanya kontrak sahaja, selepas tamat kontark kami mula menjadi bisnes owner iaitu berniaga roti jala. Mula-mula berniaga memang masyuk dan perniagaan mula berkembang sikit demi sedikit sehingga kami pernah ada pekerja dan central kitchen sendiri. Walaupun bisnes rancak tetapi kami terlepas banyak nikmat antaranya family time, dan bisnes yang kami buat masih bergantung kepada kami sahaja “jika kami menebar roti jala baru boleh dapat income”, kami tiada masa nak pergi bercuti, masa dengan family pun tiada, badan mula sakit-sakit sebab terpaksa menebar roti jala sehingga 1000-3000 keping sehari, kepala mula pening memikirkan kos marketing.kos pengurusan bisnes dan nak leveragekan bisnes terpkasa keluar modal yang sangat besar sebab nak kene beli mesin. Kami mula berfikir sampai bila kami nak berniaga dengan Aktif Income? Maka saya mula makan gaji balik di sektor swasta iaitu buat sale untuk project Grill & Pagar. Selepas dah berjaya buat sale sehingga mencecah 5 angka, bos pula mula nak potong gaji dan komisyen atas alasan ekonomi dah down. Sehinggalah suami saya rasa tak secure sebab gaji mula dapat lambat dan di potong, maka kami suami isteri decide untuk mulakan langkah baru dengan Bisnes Shaklee

Alhamdulillah kini banyak pencapaian Bisnes Shaklee yang kami dah dapat antaranya

  1. Capai Bonus 4 angka nak hampir 5 angka sebulan (lagi tinggi dari gaji suami kerja dulu)
  2. Berjaya capai Car Bonus Shaklee dalam tempoh 1 tahun buat Bisnes Shaklee
  3. Berjaya rekruit 50 orang Bisne Leader dalam tempoh 1 tahun
  4. Berjaya dapat Top Sponsoring New Enrollment Shaklee Malaysia 2017 & 2018
  5. Dalam Tempoh 1 tahun berjaya beli kereta Honda City 100% guna Payslip Shaklee
  6. Berjaya Bantu Bisnes Leader beli rumah dengan gunakan payslip shaklee sebagai dokumen sokongan
  7. Dalam tempoh 1 tahun berjaya capai Trip 5 bintang secara Percuma oleh Shaklee ke Bangkok Thailand 2018 & tahun 2019 ke Phuket (kami suami isteri dapat)
  8. Menjadi Impact Speaker untuk program Master Celebration & juga National Conference Shaklee 2019
  9. Berjaya naikl rank ke 6 dari 8 rank iaitu Key Coordinator Shaklee dengan Bisnes leader seluruh Malaysia
  10. Berjaya bantu Bisnes Leader dari pelbagai latar belakang antaranya Doktor, Engineer, Pegawai Kerajaan dan Swasta dari pelbagai umur untuk capai 4 angka sebulan sebagai second income
10-pencapaian-bisnes-online-shaklee-kami-sebagai-pengedar-vivix-shaklee-malaysia

10-pencapaian-bisnes-online-shaklee-kami-sebagai-pengedar-vivix-shaklee-malaysia

4 Ciri-Ciri Bisnes Shaklee : Bisnes Online Yang Mudah & Menguntungkan

Kebanyakkan agen-agen Bisnes Shaklee saya bermula hanya buat Bisnes Online secara partime dulu kemudian baru mereka decide untuk buat Bisnes Online secara fulltime kerana Bisnes Online Shaklee ini sangat mudah & Bisnes Online yang menguntungkan. Antara ciri-ciri lain dalam Bisnes Shaklee ini ialah:

Bisnes Modal Rendah & Kurang Risiko

 Bisnes Modal Rendah & Kurang Risiko

Bisnes Modal Rendah & Kurang Risiko

Syarat nak mulakan Bisnes Shaklee mudah sahaja, anda hanya perlu Daftar Ahli Shaklee dahulu. Secara automatiknya anda akan dapat Starter Kit Keahlian Shaklee & Free buku Nutrisi (Ekslusif untuk Team Diamond Sahaja). Modal untuk mulakan Bisnes Shaklee ialah RM800 sahaja. Apa yang anda akan dapat ialah :

  1. Keahlian Shaklee secara Percuma
  2. Anda dah ada stok Produk Shaklee yang fresh. Anda boleh pilih sendiri produk dan set apa yang anda nak fokuskan
  3. Percuma buku Nutrisi (untuk panduan ilmu berkaitan produk).
Starter-Kit-Shaklee-baru-untuk-mulakan-bisnes-shaklee

Starter-Kit-Shaklee-baru-untuk-mulakan-bisnes-shaklee

Bisnes Shaklee adalah bisnes yang berisiko rendah  sebab:

  • Bisnes ni tidak perlu ada kedai
  • Tidak perlu hire pekerja, maka tidak perlu keluar duit yang banyak untuk kos-kos sewa kedai dan bayar gaji pekerja.
  • Anda tidak perlu buat Loan berpuluh-puluh ribu untuk kos pengurusan bisnes.
  • Anda tidak perlu keluarkan kos yang besar untuk leveragekan bisnes (kos kedai, kos renovate) sebaliknya anda hanya perlu rekruit seramai mungkin agen-agen anda supaya income dan bonus anda lebih besar.

Bisnes Evergreen & Sentiasa Ada Permintaan

Produk Shaklee ini sentiasa ada permintaan kerana niche bisnesnya ialah kesihatan. Hari ini ramai yang nak jaga kesihatan dan mencari rawatan alternatif. Demand Produk Shaklee ni sangat tinggi di seluruh Malaysia tidak kira musim sama ada secara offline atau online sebab Produk Shaklee sudah lama berada di pasaran Malaysia iaitu lebih 30 tahun. Pengalaman saya approach dan buat prospecting secara offline. majoriti orang disekeliling dah kenal Produk Shaklee. Jika di platform online pula anda akan lihat pencarian di search google anda akan jumpa keyword Produk-Produk shaklee sangat ramai yang cari. So kita tak perlu penat dan sakit kepala untuk naikkan branding produk. Orang yang dah lama consume akan cari Pengedar Shaklee yang terdekat dengan tempat tinggal kita.

Peluang Terbuka Untuk Semua Orang Berjaya

Semua orang boleh berjaya dengan bisnes shaklee ini walaupun latar belakang pendidikan hanya biasa-biasa sahaja. Yang paling penting ialah Attitude untuk berjaya. Bisnes Shaklee tiada temuduga dan meletakkan syarat-syarat tertentu dari segi latar belakang pendidikan. Jadi bagi anda yang masih tercari-cari peluang kerjaya inilah platform yang terbaik. Ramai agen-agen kami yang telah berjaya mencapai 3-4 angka sebulan walapun hanya suri rumah.Jika anda mempunyai ijazah, Master, PHD dan sijil-sijil profesional yang lain itu adalah bonus dan kelebihan untuk anda

dapat-banyak-award-dari-shaklee-dengan-bisnes-shaklee-dan-boleh-bantu-anda-berjaya

dapat-banyak-award-dari-shaklee-dengan-bisnes-shaklee-dan-boleh-bantu-anda-berjaya

Bisnes Yang Ada Sistem (Pembelian Produk & Bayaran Bonus)

Bestnya bila buat Bisnes Shaklee ni sebab dah complete dengan sistem. Sama ada sistem pembelian produk boleh di buat secara online (boleh layari online sahaja klik sini www.shaklee2u.com.my atau boleh buat pembelian secara Offline iaitu datang sendiri ke branch atau HQ Shaklee sendiri. Bila dah start buat Bisnes, sistem pembayaran gaji pun dah ada pada setiap 15hb setiap bulan akan dapat Bonus Shaklee. Untuk growkan bisnes pun dah ada sistem kenaikkan pangkat. Siapa yang perfom dan dapat lahirkan ramai leader boleh nak rank. Dalam Shaklee ni bermula dengan Supervisor sehingga ke Master Coodinator. Berapa income yang kita nak, kita boleh plan untuk naik rank dan besarkan customer base. Company jugak ada sediakan cek kesihatan & Health Talk untuk boost up ilmu dan energy setiap dari  Agen/SID Shaklee

 sistem-pembelian-secara-online-produk-shaklee

sistem-pembelian-secara-online-produk-shaklee

Dalam sistem ini juga anda boleh key in maklumat keahlian/pendaftaran ahli baru secara online sahaja. Nak cek bonus semasa pun boleh juga (hanya perlu ke button bonus inquiry) dan boleh pilih nak tengok pada bulan berapa dan tahun berapa.

sistem-daftarkan-keahlian-baru-shaklee-secara-online-sahaja

sistem-daftarkan-keahlian-baru-shaklee-secara-online-sahaja

4 Kelebihan Buat Bisnes Shaklee : Bimbingan Bisnes Online & Offline Lebih 20 Tahun Pengalaman

Banyak kelebihan jika anda Buat Bisnes Online iaitu Bisnes Shaklee dengan bimbingan lebih 20 tahun pengalaman & ini sangat Ekslusif untuk Agen Bisnes Shaklee dalam team kami sahaja. 7 Kelebihan Buat Bisnes Online & Offline Shaklee antaranya ialah:

Bisnes Shaklee Ada Payslip & Boleh Buat Loan

Setiap bulan Agen Shaklee atau dikenali Shaklee Independent Distributor (SID) akan dapat payslip. Payslip ini sangat berguna dan boleh digunakan untuk apply loan. Pada tahun 2017 (tahun pertama kami dalam bisnes shaklee) kami dapat buat loan kereta dengan 100% guna payslip Shaklee. kami juga pernah bantu downline kami beli beli kereta dan rumah dengan menggunakan payslip Shaklee sebagai dokumen sokongan. Anda tidak perlu membuat current account pun dah layak untuk membuat loan kereta/rumah/kad kredit hanya menggunakan payslip shaklee sahaja. Best kan!

bonus-statement-payslip-shaklee

bonus-statement-payslip-shaklee

bisnes-online-bisnes-shaklee-dapat-beli-kereta-honda-city-dengan-payslip-shaklee

bisnes-online-bisnes-shaklee-dapat-beli-kereta-honda-city-dengan-payslip-shaklee

rundingan-aggrement-bersama-agen-kereta-menggunakan-slip-shaklee

rundingan-aggrement-bersama-agen-kereta-menggunakan-slip-shaklee

testimoni-downline-beli-rumah-dengan-dokumen-sokongan-slip-shaklee

testimoni-downline-beli-rumah-dengan-dokumen-sokongan-slip-shaklee

Kita Adalah BOS, Masa Flexible & Mempunyai Pilihan Lokasi dan Tempat Kerja

Bisnes shaklee ni bisnes yang tidak terikat dengan arahan-arahn bos sebab anda sendirilah Bos & Owner kepada organisasi anda sendiri. Anda hanya ada mentor (bukan bos) yang akan bantu guide dan bimbing anda sahaja. Paling seronok ialah masa bekerja sangat flexible dan anda tidak terikat dengan punch card untuk masuk office. Anda sendiri boleh tentukan nak bekerja berapa jam sehari & boleh pilih nak bekerja di rumah atau pun mana-mana lokasi yang mengikut keselesaan anda.. Anda juga boleh pilih co-office untuk buat kerja-kerja diskusi bisnes dan bisnes online. Jika nak tempat percuma boleh datang ke HQ Shaklee (tingkat 2) / Ke Shaklee KL Branch (Ada tempat untuk buat kerja)

Family Bisnes & Boleh Diwariskan

Bila buat Bisnes Shaklee ni boleh daftarkan nama pasangan sebagai spouse. Company Shaklee sangat mengutamakan keluarga. Jadi bila dah jadi spouse dalam sistem keahlian, maka pasangan boleh turut hadir ke mana-mana Event Shaklee, Seminar Shaklee. Untuk Trip melancong Shaklee pasangan boleh turut serta(mengikut kiraan point dan kelaykkan). Untuk trip melancong dalam dan luar negara serta umrah bukan sahaja anak-anak (atas 5 tahun) boleh join, sedara mara pun boleh turun join (yang penting melepasi syarat conference point yang ditetapkan). Bisnes ni juga boleh di wariskan kepada anak-anak skiranya kita sudah tiada. Maka anak-anak boleh teruskan legasi bisnes daripada parents. Best kan!

Berpeluang Dapat Cash, Convention/Trip & Car Bonus

Bila dah decide nak start buat bisnes anda layak untuk dapat 3C mengikut apa Company Shaklee akan offer pada kita iaitu (Cash, Convention & Car Bonus)

CASH :Anda bukan sahaja boleh boleh dapat untung runcit tapi shaklee akan bayar 45% KOMISYEN BONUS terus ke akaun anda. (jika nak tahu lanjut boleh hubungi kami untuk penerangan lanjut). Anda sendiri boleh tentukan nak dapat berapa bonus/income yang kita nak. dalam shaklee ni ada 3 bonus yang kita boleh dapat. Perfomance Bonus, Leadership Bonus & Infinity Bonus (nak tahu lebih details kiraan banus boleh klik sini). Ramai yang saya bantu bermula dengan capai 3-4 angka sebulan

CONVENTION/TRIP: Setiap tahun Shaklee akan offer trip secara percuma kepada kita (dengan syarat capai & cukup point yang ditetapkan). Antara tripnya ialah di region & international. Jika point kita cukup untuk dapat international trip tapi nak tukar kepada umrah pun boleh. Shaklee akan bagi semua trip ni 5 bintang dan sangat-sangat ekslusif. Trip ni adalah reward untuk kita sendiri selepas dah berusaha gigih bangunkan organisasi bisnes kita. So setiap tahun kita tak perlu nak pening-pening cari tempat nak bercuti sebab Shaklee dah bagi trip ni secara percuma. Untuk tahun 2019/2020 Shaklee akan offer Trip Region ke Korea & International ke Switzerland

CAR BONUS: ini macam pasif income kita. Car bonus ni merupakan nama satu award yang kita perlu capai dengan beberapa peringkat. Jika dah capai bermakna kita layak dapat satu bonus dalam akaun kita setiap bulan. Macam pasif income kita. (ada syarat-syarat untuk kejar award ni boleh klik sini untuk info lanjut). Duit dari car bonus ni jugak kita boleh guna untuk bawar duit rumah, duit perbelanjaan harian kita dan macam-macam lagi

shaklee-offer-3C-cash(duit bonus)-convention-trip-region-international-car-bonus-bisnes-shaklee

shaklee-offer-3C-cash(duit bonus)-convention-trip-region-international-car-bonus-bisnes-shaklee

Siapa Kami?

Assalamualaikum, Apa Khabar?
Saya najat nabihah dan suami nawawi dari team Diamond. Saya di bawah naungan kumpulan besar Leader Master Salwa (kakak saya sendiri) dari team Superstar. Leader kami mempunyai sijil khas nutritionist yang diiktiraf oleh Shaklee dan anda tak perlu ragu untuk mendapatkan pengetahuan berkaitan produk Shaklee. Kami sudah berpengalaman consume Shaklee selama 20 tahun semenjak 1996. Kami bukan sahaja consumer tegar tetapi membuat bisnes Shaklee ini secara fulltime. Keluarga kami sudah generasi ketiga consume Shaklee ini. 

pengedar-stokis-agen-vivix-shaklee-malaysia-yang-berpengalaman

pengedar-stokis-agen-vivix-shaklee-malaysia-yang-berpengalaman

Call Segera  011-57711314 (Klik nombor telefon ini untuk hubungi) Atau Whatsapp Segera  011-57711314 (Klik nombor ini untuk wasap)

8 Manfaat Yang Anda Akan Dapat Bila Buat Bisnes Shaklee Dengan Team Kami

Dapat Mentoring Secara Percuma & Acses Dengan Mentor Yang Proven Success (Berpengalaman Lebih 20 tahun)

Kami sangat aktif buat sesi mentoring sama ada personal coaching & group coaching. Hampir setiap bulan kami adakan training secara offline dan kami sediakan juga coaching secara online. Anda akan diberikan bimbingan secara direct dengan Mentor kami iaitu Master Haji Hussien, Master Hajah Salwa, Master Norita & Master Naquib yang mana mereka ini semuanya sudah bertahan dalam bisnes shaklee lebih 20 tahun.Mereka akan bantu betulkan alligment Bisnes kita dan bukak minda kita. Kami sendiri merupkan anak didik kepada Mentor kami yang dah terbukti berjaya. Jika ada masalah dalam bisnes anda tidak perlu belanja berpuluh-puluh ribu untuk dapatkan mentor luar sebab semuanya sudah ada dalam Bisnes Shaklee. Mentor yang proven success dan yang paling penting ialah sama Niche.

dapat-mentoring-dengan-mentor-yang-lebih-20-tahun-berpengalaman-dengan-bisnes-shaklee

dapat-mentoring-dengan-mentor-yang-lebih-20-tahun-berpengalaman-dengan-bisnes-shaklee

 

Direct Coaching Dengan Kami Yang Berpengalaman Luas Dengan Bisnes Shaklee & Mendapat Kelulusan Akademi Shaklee Malaysia

Saya sendiri dah consume produk Shaklee ini lebih dari 20 tahun semenjak usia 8 tahun lagi. Dalam Bisnes Shaklee ni saya dah berpengalaman 3 tahun. Dalam tempoh yang baru ini saya dah capai pelbagai anugerah. Kami merupakan Agen Shaklee & Pengedar Shaklee yang diiktiraf untuk membimbing anda dengan mendapat kelulusan dari Akademi Shaklee Malaysia.

 Kami-aktif-belajar-dengan-doktor-dan-anda-akan-dapat-konsultasi-serta-bimbingan-dari-kami-yang-belajar-ilmu-kesihatan-bersama-doktor-bertauliah

Kami-aktif-belajar-dengan-doktor-dan-anda-akan-dapat-konsultasi-serta-bimbingan-dari-kami-yang-belajar-ilmu-kesihatan-bersama-doktor-bertauliah

Dapat Bimbingan Coaching Online & Offline Marketing Secara Berterusan

Selepas anda mendaftar jadi ahli shaklee dengan kami, secara automatiknya anda layak untuk buat Bisnes Shaklee. Anda boleh belajar kuasai semua Channel Online marketing

Lifetime Coaching Online

Kami sediakan group coaching secara online untuk anda belajar berkaitan marketing secara online. Antara modul yang anda boleh belajar ialah  cara nak setup FB page, cara branding FB personal, IG, rankingkan google My Business, Rankingkan Blog, Buat sale dengan Youtube Channel & banyak lagi. Anda boleh belajar bagaimana nak kuasai Channel online marketing sehingga sale boleh masuk setiap hari, insyaAllah.Leade kami sendiri ada yang berjaya dapat bonus shaklee hanya dengan bisnes online sahaja. (Semua kelas itu kami dah sediakan secara online)

 mempunyai-kepakaran-dalam-bisnes-online-dan-tools-online-belajar-dengan-ramai-sifu-online

mempunyai-kepakaran-dalam-bisnes-online-dan-tools-online-belajar-dengan-ramai-sifu-online

Sediakan Training Offline

Setiap bulan kami akan adakan Kelas Training Bisnes secara offline iaitu nama Accelerate. Kelas ini nak bantu anda kembangkan bisnes, bantu kuasai minda,marketing, sale, servis customer dan cara nak growkan bisnes. Pelbagai topik yang anda akan belajar semuanya bermodul antaranya: Teknik Vibration, Teknik Sale Cycle (Cara mudah nak buat sale & Up kan sale), Teknik Internalization & Vibration (Cara mudah prospek datang kepada kita), Teknik Panggilan Pukau (teknik berkesan nak cakap dengan customer tanpa kita rasa malu), 5 kunci motivasi manusia, 4 warna manusia, Teknik approach prospect, marketing plan dan macam-macam lagi anda akan belajar. Anda akan di guide step by step dari zero tak pandai apa-apa kepada boleh master setiap topik dan boleh kembangkan bisnes shaklee ini dengan empayar anda sendiri.Training ini adalah platform untuk anda belajar secara face to face dengan kami sehingga berjaya. Alhamdulillah, group kami cepat grow & mudah nak buat sale sebab kami ajar menggunakan tools yang terbaik, ilmu yang betul & berkesan (dengan izin Allah)

kami-aktif-buat-kelas-bisnes-shaklee-offline-dan-training-setiap-bulan-untuk-organisasi-seluruh-malaysia

kami-aktif-buat-kelas-bisnes-shaklee-offline-dan-training-setiap-bulan-untuk-organisasi-seluruh-malaysia

 kami-pengedar-vivix-shaklee-malaysia-yang-aktif-sediakan-intensif-personal-dan-group-coaching-untuk-bisnes-online-shaklee-setiap-bulan

kami-pengedar-vivix-shaklee-malaysia-yang-aktif-sediakan-intensif-personal-dan-group-coaching-untuk-bisnes-online-shaklee-setiap-bulan

Kami akan bimbing mengikut keselesaan channel anda. Jika anda lebih prefer nak fokus offline, kami akan guide. Setiap bulan kami akan bukak booth untuk aktiviti bisnes secara offline. Maka kami boleh aajar dan guide untuk bergerak secara offline

kami-pengedar-vivix-shaklee-bisnes-onilne-shaklee-yang-aktif-bukak-booth-setiap-bulan-dan-bimbing-anda-teknik-offline

kami-pengedar-vivix-shaklee-bisnes-onilne-shaklee-yang-aktif-bukak-booth-setiap-bulan-dan-bimbing-anda-teknik-offline

Dapat Bimbingan Coaching Dari Kami Yang Aktif Menuntut Ilmu Dengan Sifu & Mentor Hebat

Kami sangat aktif berguru dengan sifu-sifu di luar untuk mantapkan lagi ilmu berkaitan Minda, Pembangunan Jiwa, Pembangunan Insan, Pengurusan Bisnes & banyak lagi. Setiap bulan kami akan belajar dengan sifu-sifu yang hebat untuk mantapkan lagi ilmu. Maka anda juga boleh turut sertai kami untuk kita sama-sama grow secara berpasukan.

kami-aktif-berguru-dan-dapatkan-ilmu-mahal-untuk-growkan-lagi-bisnes-shaklee-secara-online-dan-offline

kami-aktif-berguru-dan-dapatkan-ilmu-mahal-untuk-growkan-lagi-bisnes-shaklee-secara-online-dan-offline

Kepakaran saya dalam bidang Minda, Ilmu Vibration & Sale Cycle. Anda akan lebih mudah nak buat close sale & growkan lagi empayar Bisnes Shaklee anda

mempunyai-kepakaran-dalam-ofline-bisnes-berguru-dengan-sifu-tuan-azman-teknik-panngilan-pukau-ilmu-close-sale-sale-cycle

mempunyai-kepakaran-dalam-ofline-bisnes-berguru-dengan-sifu-tuan-azman-teknik-panngilan-pukau-ilmu-close-sale-sale-cycle

Dapat Mantapkan Ilmu Nutrisi & Kesihatan (Belajar Bersama Nutritionist Shaklee & Doktor Perubatan Berpengalaman)

Kami tidak akan bagi anda terkapai-kapai & anda tidak perlu panik jika belum mahir untuk kuasai ilmu berkaitan produk Shaklee dan lmu kesihatan sebab kami sediakan kelas untuk mantapkan kefahaman anda. Setiap bulan anda boleh belajar mantapkan ilmu berkaitan penyakit & produk Shaklee mengikut jadual & hebahan yang kami buat. Untuk tambahan lain, setiap bulan anda boleh hadir dengan kami ke kelas nutrisi untuk belajar berkaitan produk-produk Shaklee. Group kami tidakkan akan biarkan anda hanya menguasai ilmu produk shaklee sahaja bahkan kami menekankan untuk penguasaan ilmu kesihatan. contoh kelas yang kami dah sertai (kelas kanser, fibroid, cyst, endometriosis, kencing manis, darah tinggi, eczema & banyak lagi)

Kami-aktif-belajar-dengan-doktor-untuk-bisnes-shaklee-dan-anda-akan-dapat-konsultasi-serta-bimbingan-dari-kami-yang-belajar-ilmu-kesihatan-bersama-doktor-bertauliah

Kami-aktif-belajar-dengan-doktor-untuk-bisnes-shaklee-dan-anda-akan-dapat-konsultasi-serta-bimbingan-dari-kami-yang-belajar-ilmu-kesihatan-bersama-doktor-bertauliah

Mempunyai-Sijil-Belajar-Dengan-Pakar-Beutition-Teknik-Penjagaan-Muka-Urutan-Muka

Mempunyai-Sijil-Belajar-Dengan-Pakar-Beutition-Teknik-Penjagaan-Muka-Urutan-Muka

Dapat Panduan & Bimbingan Cara Makan Yang Betul Terus Dari Pakar Nutrisi 

Anda bukan sahaja boleh tanya 1 soalan, malah beribu-ribu soalan direct terus kepada pakar nutritionist yang diiktiraf selepas menjadi ahli shaklee dengan kami. Jika selama ini dah berkerak soalan dalam minda nak tanya persoalan tentang cara makan, & isu kesihatan boleh terus tanya dengan leader team kami (mempunyai sijil Nutritionist dari shaklee). Ianya sangat EXCLUSIVE tau sebab anda akan dapat FREE CONSULTATION dan MONITORING sehingga berjaya.  Kami juga sangat aktif berguru dengan doktor-doktor pakar & setiap bulan kami ada kelas kesihatan.

kami-aktif-belajar-ilmu-nutrisi-bersama-nutrionist-shaklee-setiap-bulan-untuk-bisnes-shaklee-online

kami-aktif-belajar-ilmu-nutrisi-bersama-nutrionist-shaklee-setiap-bulan-untuk-bisnes-shaklee-online

Ada customer yang tak dapat cara makan yang betul ; terbiar terkontang kanting. Hasilnya bila makan shaklee tak nampak result. (takdapat consultation yang betul). InsyaAllah kami komited membantu anda kerana kami pengedar shaklee yang aktif sehingga kini .

 dapat-bimbingan-cara-makan-yang-betul-dari-pakar-nutrisi-untuk-bisnes-shaklee-online

dapat-bimbingan-cara-makan-yang-betul-dari-pakar-nutrisi-untuk-bisnes-shaklee-online

Penafian: Keputusan adalah berbeza-beza mengikut setiap individu. Semua yang memberi kesembuhan hanyalah Allah

 sijil-nutrisi-shaklee

sijil-nutrisi-shaklee

Ini Sijil Nutrition Master Salwa yang di iktiraf oleh Shaklee Ini kelas kesihatan yang kami hadir setiap bulan untuk belajar terus dengan doktor pakar berkaitan nutrisi & kesihatan.Anda akan dapat consultation dari kami adalah ilmu yang bukan main google-google sahaja tetapi direct dengan doktor

Percuma Group Support Bisnes & Kelas Product Knowlege Secara Online

Anda akan dapat percuma group support bisnes antaranya group Facebook, Wasap & Telegram. Untuk group wasap dan FB group tempat untuk anda berkenalan dengan leader-leader dalam shaklee dan boleh bertanya soalan yang berkaitan bisnes dan penyakit. Anda juga akan dibekalkan group telegram khas untuk koleksi poster berkaitan produk dan bisnes shaklee. So anda tak perlu risau walaupun anda duduk jauh tetapi bisnes still boleh berjalan dengan adanya group support.

 dapat-bimbingan-cara-makan-yang betul-untuk-bisnes-shaklee-secara-online

dapat-bimbingan-cara-makan-yang betul-untuk-bisnes-shaklee-secara-online

Group wasap kami sangat aktif. Kami akan guide A-Z dari segi coaching secara online setiap orang yang berminat nak buat bisnes. Penafian: Keputusan testimoni adalah berbeza-beza mengikut setiap individu. Ini bukan ubat tetapi hanyalah makanan tambahan yang membantu untuk kesihatan badan. Semua yang memberi kesembuhan hanyalah Allah

 group-telegram-product-knowledge

group-telegram-product-knowledge

Ini group support telegram( kelas produk knowlegde). Kami sediakan medium untuk tambah ilmu setiap produk secara online. Jika anda duduk jauh pun still boleh belajar & boleh gerakkan bisnes. Penafian: Keputusan adalah berbeza-beza mengikut individu

Dapat Jemputan Ekslusif Dari Shaklee Untuk Pemeriksaan Kesihatan Secara Percuma Setiap Bulan

Anda juga boleh dapat layan yang istimewa dan periksa tahap kesihatan diri direct terus dengan HQ Shaklee/ Branch. Ujian kesihatan yang anda boleh buat melibatkan skin analysis & Body Age.

ujian-kulit-muka-secara-percuma-di-shaklee

ujian-kulit-muka-secara-percuma-di-shaklee

pemeriksaan-kesihatan-secara-percuma-dengan-bisnes-shaklee

pemeriksaan-kesihatan-secara-percuma-dengan-bisnes-shaklee

Wow..bestnyer..bestnyer Nak jadi ejen shaklee la..Nak daftar jadi pengedar shaklee la..Tak sabar ni..Nanti Dulu Antara Syarat Sebelum Join Bisnes Shaklee Anda WAJIB klik sini ->Mendaftar Ahli Shaklee Terlebih Dahulu. Call Segera  011-57711314 (Klik nombor telefon ini untuk hubungi) Atau Whatsapp Segera  011-57711314 (Klik nombor ini untuk wasap)

Tahniah Kepada Anda Kerana Berjaya Berada Di Kumpulan Shaklee  Terbaik Pilihan No 1 Malaysia

channel-youtube-pengedar-sah-vivix-shaklee-malaysia

channel-youtube-pengedar-sah-vivix-shaklee-malaysia