18 MAC 2023 hari yang best saangat sebab ianya hari  ‘WE CAN BUY ANY PRODUCT THEN WE CAN REDEEM A LOTS OF GIFT’ wow!!! best kan 🙂

Setiap HQ dan Branch Shaklee buat SHAKLEE FUN DAY buat semua pengguna Shaklee.

SHAKLEE FUN DAY

Dari pagi lagi ramai dah mula beratur dan penuhkan setiap HQ dan Branch yang terlibat. Korang bayangkan nak bayar produk dan redeem hadiah kami kene beratur panjang sangat estimated 30 minit ke 1 jam tau. Lama kan? tapi kami semua enjoyyyyy!

Ada macam- macam promo berlaku. Uolzz nak tahu apa antaranya yang menyebabkan ramai datang berebut hadiah dan beli produk banyak-banyak?

Sampai habis stok produk yang Najat nak borong tau uolzz.

Meh Najat share ada promo Youth Skincare sebab ramai nak cantik raya ni kan, maka ramailah borong.

Ada juga promo yang lain. Memang berbaloiii beli masa ni uolzz. Beli dapat less, dapat produk baru dan dapat redeem hadiah as payung, cawan, beg, mug, mini bag & buku log. Alhamdulillah.

Kalau uolz nak cari 1 bisnes yang menarik dan bagus untuk mulakan harini. Wajiblah pilih  dan baca kenapa BISNES SHAKLEE terbaik untuk tambah income dan bisnes. Syarikat yang kukuh dan sentiasa mendahului dari sudut kualiti produk dan pembayaran bonus.

Bayangkan bonus Shaklee patut masuk pada 14 Mac, tapi bulan ni awal sehari 13 Mac pula, terkejut kami semua as leader BISNES SHAKLEE.

Paling Najat seronok biz Shaklee masuk tahun ke- 7 ni adalah kalau kita pandai buat sales tetap boleh score income sehingga 4 angka tanpa rekrut team setiap bulan dan tetap ada payslip yang laku di bank.

Kalau uolz jenis yang pandai rekrut team dan ajar team buat sales juga, sangat bagus dan cerah pe;uang nak capai income bonus 5 angka. Najat dah capai alhamdulillah sangat berpuas hati.

Once buat BISNES SHAKLEE kita akan dapat

  1. SIHAT
  2. KEWANGAN MAKIN BAIK
  3. CIRCLE YANG SANGAT POSITIF
  4. BERCUTI LUAR NEGARA SECARA PERCUMA TAJAAN SHAKLEE
  5. CAR BONUS UNTUK BELI KERETA

Wow!!!! best kan MasyaAllah

 

najat-nabihah-pengedar-ubat-vivix-cyst

najat-nabihah-pengedar-ubat-vivix-cyst

Macam gambar Najat kat atas ni pengalaman Najat beli dan jual Produk yang sangat bagus untuk kesihatan kerana ianya tinggi ANTIOXIDANT, beli 20 botol terus Najat dapat income rm1200 daripada Shaklee.

InsyaAllah kalau anda berminat nak tambah pendapatan terutama nak dapat DUIT RAYA AWAL tahun ni jom lah daftar bisnes degan Najat untuk Najat guide dan ajar anda dari awal.

 

KIta dah ada mentor dan sistem yang proven untuk semua orang boleh buat dan buat sampai berjaya. Najat akan bantu teknik Online dan Offline bagi semua yang daftar ejen dan daftar bisnes dengan Najat. Jom cepat hubungi Najat di sekarang.

Jemput follow Najat di medsos untuk tahu pencapaian dan aktiviti Najat 🙂

Facebook: Najat Zainal

Instagram: Najat Zainal

Tiktok Najat Zainal

Youtube Coach Nawawi Najat