Anda Sedang Mencari Pengedar Shaklee Seri Kembangan & Stokis Shaklee Sri Kembangan Selangor?

 

HUBUNGI SAYA PENGEDAR SHAKLEE AREA SRI KEMBANGAN

Call Segera Ayu 016-2256183 (Klik nombor telefon ini untuk hubungi) Atau Whatsapp Segera Ayu 016-2256183 (Klik nombor ini untuk wasap)

10 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU MEMBELI SHAKLEE DENGAN SAYA PENGEDAR SHAKLEE SRI KEMBANGAN

✅ (1) Saya merupakan Pengedar Shaklee di Seri Kembangan & Stokis Shaklee di Sri Kembangan sedia untuk COD Produk Shaklee terus kepada anda

✅ (2) Saya juga merupakan Shaklee Distributor Sri Kembangan  yang sedia membuat penghantaran khidmat pos laju ke seluruh Malaysia.

✅ (3) DAPAT PANDUAN & BIMBINGAN CARA MAKAN YANG BETUL TERUS DARI PAKAR 

Anda bukan sahaja boleh tanya 1 soalan, malah beribu-ribu soalan direct terus kepada pakar nutritionist yang diiktiraf selepas menjadi ahli shaklee dengan saya. Jika selama ini dah berkerak soalan dalam minda nak tanya persoalan tentang cara makan, & isu kesihatan boleh terus tanya dengan leader team kami (mempunyai sijil Nutritionist dari shaklee). Ianya sangat EXCLUSIVE tau sebab anda akan dapat FREE CONSULTATION dan MONITORING sehingga berjaya.  Kami juga sangat aktif berguru dengan doktor-doktor pakar & setiap bulan kami ada kelas kesihatan.

Ada customer yang tak dapat cara makan yang betul & terbiar terkontang kanting. Hasilnya bila makan shaklee tak nampak result. (takdapat consultation yang betul). InsyaAllah kami komited membantu anda kerana kami pengedar shaklee yang aktif sehingga kini. Penafian: keputusan berbeza-beza mengikut kondisi setiap individu

Ini Sijil Nutrition Master Salwa yang di iktiraf oleh Shaklee

Ini kelas kesihatan yang kami hadir setiap bulan untuk belajar terus dengan doktor pakar berkaitan nutrisi & kesihatan. Anda akan dapat consultation dari kami adalah ilmu yang bukan main google-google sahaja tetapi direct dengan doktor

✅ (4) DAPAT CONSULTATION DARI TEAM 20 TAHUN PENGALAMAN DENGAN SHAKLEE

Saya merupakan Pengedar Shaklee Sri Kembangan & mempunyai kedai shaklee di Sri Kembangan secara online. Team saya ada yang sudah consume shaklee sejak umur saya 7 tahun lagi. Hampir 90% produk shaklee mentor saya sudah makan. InsyaAllah kami akan berikan cara makan yang terbaik mengikut kondisi dan keperluan anda

✅ (5) DAFTAR AHLI SHAKLEE DAPAT CASH REBATE (DUIT) SEHINGGA 21% .

Jika selama ini anda tak pernah menjadi ahli shaklee, anda hanya membeli Shaklee sahaja tetapi tak dapat apa-apa cash rebate. Now! dengan pembelian produk untuk makan sendiri aje anda akan dapat UV (akan di convert menjadi cash rebate ke akaun anda), best kan..geli-geli beli untuk diri sendir makan pun boleh dapat rebate/duit

✅ (6) DAFTAR AHLI SHAKLEE DAPAT VIP ACCESS KE CUSTOMER SERVIS SHAKLEE.

Apa juga soalan dan pertanya anda akan di layan dengan status VIP. So anda tak perlu ragu jika berlaku permasalahan. Inilah keistimewaan menjadi ahli shaklee dengan kami.

✅ (7) DAFTAR AHLI SHAKLEE  BOLEH BELI SENDIRI SECARA ONLINE/ CALL HQ TANPA MELALUI AGENT.

Anda selalu tak yakin bila beli dengan agent?tak perlu risau lagi sebab anda boleh membuat pembelian sendiri secara online. Direct terus ke HQ. Malah HQ Shaklee juga menyediakan system penghantaran direct dari hq Shaklee. Anda booking hari ni je 2-3 hari barang dah sampai siap dengan bungkusan Shaklee lagi tau..sangat exclusive.

✅ (8) DI JAMIN STOK TERKINI.

Anda tak perlu nak ragu sebab saya merupakan Pengedar Shaklee Seri Kembangan & Stokis Shaklee Sri Kembangan yang mempunyai stok yang baru bukan stok bawah katil atau stok dalam bonet kereta. Kualiti lebih terjamin dan anda xkan dapat produk yg nak abis expired date.

✅ (9) DAFTAR AHLI SHAKLEE AKAN DAPAT JEMPUTAN EXCLUSIVE DARI SHAKLEE UNTUK PEMERIKSAAN KESIHATAN.

Anda juga boleh dapat layan yang istimewa dan periksa tahap kesihatan diri direct terus dengan HQ Shaklee.

✅ (10) DAFTAR AHLI SHAKLEE AKAN DAPAT MAKLUMAT EXCLUSIVE DARI SHAKLLE UNTUK PROMOSI DAN FREE GIFT.

Pihak Shaklee akan menwar-warkan promosi produk setiap bulan. So maklumat ini anda akan dapat direct terus dari Shaklee.

 

HUBUNGI SAYA PENGEDAR SHAKLEE AREA SERI KEMBANGAN

Call Segera Ayu 016-2256183 (Klik nombor telefon ini untuk hubungi) Atau Whatsapp Segera Ayu 016-2256183 (Klik nombor ini untuk wasap)

 

Cari Agen/Pengedar Shaklee di Area Anda? –> Senarai Pengedar Shaklee Malaysia

Nak Beli Produk Shaklee Terus  Dari HQ Shaklee –> Beli Shaklee Secara Online