Facebook Twitter Google Plus Linkedin YouTube Pinterest
Pengedar Shaklee

Pengedar Shaklee Sg Buloh & Stokis Shaklee Sg Buloh

Anda Sedang Mencari Pengedar Shaklee Sungai Buloh & Stokis Shaklee Sungai Buloh?

Tahniah kerana anda berapa di blog yang tepat. Saya merupakan pengedar shaklee sungai buloh yang sah berdaftar & bertauliah

Tahukah anda ramai pengguna shaklee yang pernah consume shaklee tetapi tidak dapat cara makan yang betul & konsultasi yang berterusan

 

tapi anda jangan risau kerana saya merupakan pengedar  shaklee di sg buloh & stokis shaklee di sg buloh yang:

  1. Mempunyai group yang sudah berpengalaman selama 20 tahun dengan shaklee
  2. Mempunyai konsultasi dari pakar nutrisi
  3. Bimbingan dan cara makan yang kami berikan mengikut nasihat doktor (kerana kami mempunyai kelas kesihatan setiap bulan)

Hubungi :

PENGEDAR SHAKLEE SG BULOH : AYU 016-225 6183

 

=============================
9 KELEBIHAN/MANFAAT MENDAFTAR AHLI SHAKLEE  DENGAN SAYA STOKIS SHAKLEE SUNGAI BULOH
=============================

✅ (1) DAPAT PANDUAN & BIMBINGAN CARA MAKAN YANG BETUL TERUS DARI PAKAR 

Anda bukan sahaja boleh tanya 1 soalan, malah beribu-ribu soalan direct terus kepada pakar nutritionist yang diiktiraf selepas menjadi ahli shaklee dengan kami. Jika selama ini dah berkerak soalan dalam minda nak tanya persoalan tentang cara makan, & isu kesihatan boleh terus tanya dengan leader team kami (mempunyai sijil Nutritionist dari shaklee). Ianya sangat EXCLUSIVE tau sebab anda akan dapat FREE CONSULTATION dan MONITORING sehingga berjaya.  Kami juga sangat aktif berguru dengan doktor-doktor pakar & setiap bulan kami ada kelas kesihatan.

Ada customer yang tak dapat cara makan yang betul & terbiar terkontang kanting. Hasilnya bila makan shaklee tak nampak result. (takdapat consultation yang betul). InsyaAllah kami komited membantu anda kerana kami pengedar shaklee yang aktif sehingga kini. Penafian: keputusan berbeza-beza setiap individu
Ini Sijil Nutrition Master Salwa yang di iktiraf oleh Shaklee
Ini kelas kesihatan yang kami hadir setiap bulan untuk belajar terus dengan doktor pakar berkaitan nutrisi & kesihatan. Anda akan dapat consultation dari kami adalah ilmu yang bukan main google-google sahaja tetapi direct dengan doktor

✅ (2) DAPAT CONSULTATION DARI 20 TAHUN PENGALAMAN DENGAN SHAKLEE

Upline Saya (Najat Nabihah) adalah pengguna/consumer shaklee sejak umur saya 7 tahun lagi. Hampir 90% produk shaklee saya sudah makan. InsyaAllah kami akan berikan cara makan yang terbaik mengikut kondisi dan keperluan anda

✅ (3) DAPAT CASH REBATE (DUIT) SEHINGGA 21% .

Jika selama ini anda tak pernah menjadi ahli shaklee, anda hanya membeli Shaklee sahaja tetapi tak dapat apa-apa cash rebate. Now! dengan pembelian produk untuk makan sendiri aje anda akan dapat UV (akan di convert menjadi cash rebate ke akaun anda), best kan..geli-geli beli untuk diri sendir makan pun boleh dapat rebate/duit

✅ (4) DAPAT VIP ACCESS KE CUSTOMER SERVIS SHAKLEE.

Apa juga soalan dan pertanya anda akan di layan dengan status VIP. So anda tak perlu ragu jika berlaku permasalahan. Inilah keistimewaan menjadi ahli shaklee dengan kami.

✅ (5) BOLEH BELI SENDIRI SECARA ONLINE/ CALL HQ TANPA MELALUI AGENT.

Anda selalu tak yakin bila beli dengan agen shaklee kota damansara?tak perlu risau lagi sebab anda boleh membuat pembelian sendiri secara online. Direct terus ke HQ. Malah HQ Shaklee juga menyediakan system penghantaran direct dari hq Shaklee. Anda booking hari ni je 2-3 hari barang dah sampai siap dengan bungkusan Shaklee lagi tau..sangat exclusive.

✅ (6) DI JAMIN STOK TERKINI.

Anda tak perlu nak ragu sebab bila oder sahaja akan dapat stok yang baru bukan stock bawah katil atau stock dalam bonet kereta. Kualiti lebih terjamin dan anda xkan dapat produk yg nak abis expired date.

✅ (7) DAPAT JEMPUTAN EXCLUSIVE DARI SHAKLEE UNTUK PEMERIKSAAN KESIHATAN.

Anda juga boleh dapat layan yang istimewa dan periksa tahap kesihatan diri direct terus dengan HQ Shaklee.

✅ (8) DAPAT MAKLUMAT EXCLUSIVE DARI SHAKLLE UNTUK PROMOSI DAN FREE GIFT.

Pihak Shaklee akan menwar-warkan promosi produk setiap bulan. So maklumat ini anda akan dapat direct terus dari Shaklee.

✅ (9) KUMPULAN PENGEDAR SHAKLEE LELAKI TERBESAR DI MALAYSIA EKSLUSIF CUSTOMER LELAKI SAHAJA

Kami mempunyai pengedar shaklee lelaki yang ramai untuk berikan consultation terbaik kepada orang bujang atau husband anda. Dalam group kami ramai suami-suami yang turut sama buat shaklee bersama isteri.

Ini sebahagian sahaja pengedar shaklee lelaki.

=============================
UNTUK BULAN INI ADA SPECIAL OFFER JIKA ANDA MEMBUAT PEMBELIAN DENGAN SAYA. SAYA AKAN BAGI SPECIAL FREE GIFT  (TERM & CONDITION)

HUBUNGI:

PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BULOH & STOKIS SHAKLEE SUNGAI BULOH : AYU 016-225 6183

 

 

Cari Agen/Pengedar Shaklee di Area Anda? –> Senarai Pengedar Shaklee Malaysia

Nak Beli Produk Shaklee Terus  Dari HQ Shaklee –> Beli Shaklee Secara Online 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *