TENTANG KAMI

Assalamualaikum, semua apa khabar? salam perkenalan di ucapkan

Sebelum kita kenal lebih rapat anda boleh hubungi saya di talian pengedar shaklee malaysia 013-2930365 atau wasap saya 013-2930365

Nama Saya Najat Nabihah Binti Zainal Abidin, merupakan ibu kepada 2 orang cahaya mata, saya mempunyai degree dalam bidah shariah undang-undang USIM & Master dalam bidang politik islam di UM

Suami Saya Muhammad Nawawi Munir Bin Shoib, ijazah sarjana muda dalam bidang bioteknologi makanan USIM

Bagaimana Kami Bermula Dengan Shaklee?

Al kisahnya begini, pada tahun 2014 kami bermula dengan bisnes roti jala, kami¬† boleh dapat duit RM1,000 sehari tapi malangnya kami mula tidak ada life, “kalau tak menebar tak ada sale” jadinya kami kurang masa dengan anak, nak travel bercuti memang susah nak cari masa, sehingga saya sendiri tengah pregnant terpaksa juga menolong suami menebar sampai dah sarat, suami pula pernah sakit lutut sebab terlalu lama berdiri. kahirnya kami ambil keputusan untuk stopkan bisnes roti jala dan mencari peluang lain, saya suruh suami saya makan gaji balik, dan alhamdulillah rezeki kami, suami saya dapat bekerja dengan company construction bahagian grill & pagar rumah, hari demi hari suami saya buat sale, income compay semakin naik, sampai satu masa sewaktu suami saya nak ambil gaji pada hujung tahun 2016, hanya dapat half komisyen dari sepatutnya dapat RM5,000 bos hanya benarkan dapat 50% sahaja. kami mula berbincang balik dengan family untuk kami tentukan halatuju karier kami suami isteri

pada ketika itu ayah saya mencadangkan saya untuk buat bisnes Shaklee

Ayah: ayah tengok, orang-orang shaklee ni, kalau belanja untuk shoppong selalu tak tengok harga, kaya betul la..kalau beli hand beg, terus ambil berapa banyak yang diorang nak

Saya: owh yeke ayah, bestnya..najat nak macam tue la

Ayah: kamu buatlah bisnes shaklee ni, nawawi dah pandai ilmu marketing, kamu dah ada pengalaman dalam production masa buat roti jala dulu, so dalam shaklee tak payah pening-pening nak fikir pasal production, sistem..semuanya dah disediakan, kamu tinggal growkan je bisnes

pada hujung tahun 2016 maka bermulalah perlayaran kami dalam bisnes shaklee, pada ketika itu hanya ada 3 minggu sahaja lagi sebelum nak tutup bulan disember 2016

saya terus call kakak saya yang dah Master Coordinator Shaklee

“Kak yong, najat & suami nak buat bisnes shaklee ni”

Terkejut la kakak saya mimpi apa budak ni, dulu akak saya pernah ajak kami buat shaklee jugak tapi kami belum terbuka hati nak buat

selepas itu terus akak saya suuh saya ettent satu seminar yang dikendalikan oleh Master Norita & Master Naquib

tanpa berlengah masa kami terus pergi ke event itu, kami mula belajar berkaitan produk shaklee. Kak N & Master Naquib meminta semua SID buat 20 List siapa orang yang kita nak approach, sebaik sahaja abis program terus kami bertindak tulis nama-nama circle of influence kami untuk kami approach, hampir 1 minggu jugak kami nak hadamkan bisnes shaklee ini (maklumlah bisnes baru).

Yang sebenarnya saya sendiri sudah consume shaklee ini dah nak hampir 23 tahun, semenjak umur saya 8 tahun lagi, tapi dalam bisnes baru terbuka nak buat sama-sama dengan suami

kami hanya fokus 2 minggu sahaja untuk naik rank supervisor (rank pertama dalam bisnes shaklee), ketika itu kami langsung tak tengok facebook (tak guna lagi cahnnel marketing facebook), apa kami buat ialah fokus jual ostematrik & vivix, suami saya banyak appproach makcik nasi lemak, goreng pisang, mee sup kat tepi-tepi jalan rumah kami, saya pula fokus appprocah kawan-kawan kampus

selepas naik supervisor shaklee kami terus jump to rank ketiga iaitu Coordinator, ketika itu semangat kami sangat membara, kami dapat rekrut ramai orang buat bisnes bawah kami termasuklah akak saya no 2 dan akak ipar saya, semua adik beradik saya buat bisnes bawah saya

Now saya dah hampir 1 tahun lebih dalam bisnes shaklee, rank terkini saya ialah senior coordinator

Antara Pencapaian kami

1. Dalam tempoh kurang 1 tahun saya cuba submit payslip pada bank untuk beli kereta & alhamdulillah bank dapat terima. Kami pun dah dapat beli kereta honda city menggunakan slip shaklee sahaja, seronok sangat sebab dapat beli sendiri menggunakan duit shaklee

2. Kami buat bersungguh-sungguh sampai boleh achieve car bonus dalam tempoh kurang 1 tahun

3. Total bisnes partner saya hampir 60 orang dalam tempoh 1 tahun saya dalam bisnes ini

4. Kami peme

 

Assalamualaikum, Apa Khabar?
Saya najat nabihah dan suami nawawi dari team SuperStar. Rank terkini saya ialah Coordinator Shaklee. Dalam masa 2 minggu sahaja saya sudah naik rank Supervisor dan bulan ke 2 saya buat bisnes shaklee saya lompat rank terus kepada Coordinator. Saya di bawah naungan dari kumpulan besar leader Master Salwa (kakak saya sendiri). Leader kami mempunyai sijil khas nutritionist yang diiktiraf oleh Shaklee dan anda tak perlu ragu untuk mendapatkan pengetahuan berkaitan produk Shaklee. Kami sudah berpengalaman consume Shaklee selama 20 tahun semenjak 1996.Kami bukan sahaja consumer tegar tetapi membuat bunisess Shaklee ini secara fulltime. Keluarga kami sudah generasi ketiga consume Shaklee ini.

Sekiranya Anda Berminat Untuk Membuat Bisnes Shaklee Dengan Kami. Ini Antara Kelebihaan Kami

  1. Kami Naik Rank Supervisor Shaklee Selama 2 Minggu sahaja & Coordinator hanya 2 bulan sahaja (dengan mentor dan ilmu yang betul). Mendapat Income hanya dengan fokus 2 minggu sahaja.
  2. Kami mempunyai Kemahiran tools pemasaran yang kuat seperti menggunakan FB Ads, Ayat Copywriting, Google Adwords, SEO, BLOG
  3. Kami sudah consume shaklee ini selama 20 tahun dan insyaAllah kami mempunyai produk knowledge yang kuat dan kukuh

Cari Agen/Pengedar Shaklee Di Area Anda? –> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari HQ Shaklee –> Beli Shaklee Secara Online

Nak Daftar Ahli Shaklee? –> Daftar Ahli Shaklee Secara Online