Facebook Twitter Google Plus Linkedin YouTube Pinterest

TENTANG KAMI

najat-nawawi-family-shaklee

Assalamualaikum, Apa Khabar?
Saya najat nabihah dan suami nawawi dari team SuperStar. Rank terkini saya ialah Coordinator Shaklee. Dalam masa 2 minggu sahaja saya sudah naik rank Supervisor dan bulan ke 2 saya buat bisnes shaklee saya lompat rank terus kepada Coordinator. Saya di bawah naungan dari kumpulan besar leader Master Salwa (kakak saya sendiri). Leader kami mempunyai sijil khas nutritionist yang diiktiraf oleh Shaklee dan anda tak perlu ragu untuk mendapatkan pengetahuan berkaitan produk Shaklee. Kami sudah berpengalaman consume Shaklee selama 20 tahun semenjak 1996.Kami bukan sahaja consumer tegar tetapi membuat bunisess Shaklee ini secara fulltime. Keluarga kami sudah generasi ketiga consume Shaklee ini.

Sekiranya Anda Berminat Untuk Membuat Bisnes Shaklee Dengan Kami. Ini Antara Kelebihaan Kami

  1. Kami Naik Rank Supervisor Shaklee Selama 2 Minggu sahaja & Coordinator hanya 2 bulan sahaja (dengan mentor dan ilmu yang betul). Mendapat Income hanya dengan fokus 2 minggu sahaja.
  2. Kami mempunyai Kemahiran tools pemasaran yang kuat seperti menggunakan FB Ads, Ayat Copywriting, Google Adwords, SEO, BLOG
  3. Kami sudah consume shaklee ini selama 20 tahun dan insyaAllah kami mempunyai produk knowledge yang kuat dan kukuh

Cari Agen/Pengedar Shaklee Di Area Anda? –> Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari HQ Shaklee –> Beli Shaklee Secara Online

Nak Daftar Ahli Shaklee? –> Daftar Ahli Shaklee Secara Online