BANYAK KALI CUBA NAK TURUNKAN BERAT BADAN RASA MENCABAR KAN?

Jom tengok apa cabaran yang selalu kita hadapi BILA NAK KURUS DENGAN CEPAT

1)Kesukaran untuk mencari masa untuk bersenam secara berkala: Bersenam secara berkala merupakan salah satu cara yang berkesan untuk menurunkan berat badan. Namun, kesukaran untuk mencari masa untuk bersenam secara berkala boleh menjadi penghalang. Untuk mengatasi masalah ini, cuba membuat jadual rutin yang boleh diikuti dan pilih jenis senaman yang mudah dilakukan, seperti berjalan atau berlari.

2)Kesukaran mengawal pengambilan makanan: Mengurangkan jumlah makanan dan mengawal pengambilan kalori boleh membantu menurunkan berat badan. Namun, kesukaran mengawal pengambilan makanan boleh menjadi masalah. Untuk mengatasi masalah ini, perlu untuk memperhatikan jumlah kalori yang diambil dan memilih makanan yang sihat dan berkhasiat, serta membatasi pengambilan makanan yang tinggi lemak dan gula.

3)Rasa lapar yang berlebihan: Ketika mengurangkan jumlah makanan, rasa lapar yang berlebihan boleh menjadi masalah. Untuk mengatasinya, cuba mengambil makanan yang kaya serat dan protein, seperti buah-buahan, sayur-sayuran, dan kacang-kacangan. Ini boleh membantu mengurangkan rasa lapar dan membuat anda berasa kenyang lebih lama.

4)Tidak mengambil SUPLLEMENT yang selamat: Suplemen atau produk penurun badan yang SELAMAT DAN LULUS KKM SANGAT PENTING. Kerana ia akan bantu bekalkan tenaga pada kita disaat kita diet dan kurang makan.

NOW NAJAT NAK SHARE 1 SET KURUS DENGAN CEPAT TANPA LAPAR 🙂

Tapi, tahukah anda, selain ubah pemakanan dan bersenam, mengambil SUPPLEMENT YANG BAGUS mampu membantu badan untuk slim down lebih efisien juga penting? nak KURUS DENGAN CEPAT  perlukan  suplemen tertentu yang bantu cepatkan proses . Ada beberapa suplemen yang dapat membantu mempercepat proses penurunan lemak dalam tubuh, seperti omega-3 ( OMEGA GUARD , protein ( CIINCH SHAKE/ ESP) dan SUPPLEMENT MULTIVITAMIN ( VITA LEA).
SUPPLEMENT Ini semua terbukti bantu sistem badan untuk;-
Melancarkan penghadaman ( HERBALAX)
Rasa lebih kenyang lebih lama dan kekal bertenaga (CIINCH SHAKE/ ESP)
Memelihara otot ketika kehilangan lemak agar kekal firm (CIINCH SHAKE/ ESP)
Meningkatkan metabolisma agar lemak lebih cepat terbakar ( CIINCH SHAKE/ TEA)
Memecahkan lemak dari makanan agar lebih mudah dibawa keluar dari badan untuk disingkirkan ( OMEGA & LECITHIN)
Mengawal nafsu makan dan craving ( memang Najat sendiri rasa)
Semua ni boleh dinikmati jika mengambil SET KURUS DENGAN CEPAT & anda boleh baca perjalanan Najat kurus dengan  #SetKurusShaklee ketika proses penurunan berat badan.
Bulan ni ada Promosi untuk Protein, salah satu yg perlu ada dalam program kurus korang..
Tak perlu takut nikmati seyakin nya & order di link ; HUBUNGI NAJAT SEGERAYA 🙂
#NextLevelBlogging
#Blogmegashaklee
#ShakleeThrive2023
#ShakleeTriumph2023