Anda baru sahaja bersalin dan mencari Ubat Buasir Untuk Ibu Mengandung?. Saya sendiri mempunyai pengalaman terkena buasir sewaktu mengandung anak ke-3. Macam-macam Ubat Buasir Untuk Ibu Mengandung saya dah amalkan sehinggalah saya berjaya kecutkan dan hilangkan buasir dalam masa 3 hari sahaja. Jika anda mencari Ubat Buasir Unuk Ibu Mengandung yang selamat & berkesan, boleh hubungi segera saya sebab saya sendiri berpengalaman dan tahu Cara Hilangkan Buasir Ketika Hamil dengan cara makan dan dos yang betul, klik sekarang

Pengalaman Amalkan Ubat Buasir Untuk Ibu Mengandung Dengan Berkesan & Selamat

Ini adalah kisah pengalaman saya sendiri amalkan Ubat Buasir Untuk Ibu Mengandung. Sebenarnya sebelum ni semasa saya mengandung anak kedua pun pernah mengalami buasir juga. Tak sangka bila mengandung anak ketiga pun sama jugak. Kali ini lagi sakit sebab buasir tu agak besar terkeluar pada kandungan anak 36 minggu. Masa tu rasa sakit sangat sampai tak boleh jalan, duduk dan berdiri. Kene baring je.Bayangkan nak tukar posisi sakit sangat sampai menangis. Sakit buasir ni menyebabkan kepala saya sakit sangat. Dah la bawa anak, badan tak boleh gerak banyak.Allahuakbar huhu

Masa ni la saya ambil macam-macam Ubat Kecukan Buasir termasuklah Ubat Buasir Tradisional & Ubat Buasir Cara Kampong antaranya minyak herba, letak manjakani semua tak jalan. Ada la rasa kurang sikit tapi buasir masih ada lagi di luar. Saya ada juga terlinas nak ambil Ubat Buasir di Farmasi, tapi saya nak cuba dulu ikhtiar dengan cara lain dulu

Akhirnya kakak saya beri cadangan ambil Ubat Buasir Untuk Ibu Mengadung dari Set Buasir Shaklee. Saya pun cuba lah makan dengan dos yang khas & tertentu.

Hari Pertama

Alhamdulillah lepas amalkan Set Buasir Shaklee Untuk Ibu Hamil ni dalam 1 malam sahaja buasir dah mula kecut dan hilang sakit.

Hari Kedua

Masuk je hari kedua saya masih teruskan makan, Alhamdulillah bengkak buasir makin mengecut. Saya dah boleh buat semula aktiviti, kerja rumah & aktiviti bisnes (work from home)

Hari Ketiga

Bila masuk je hari ketika, bengkak buasir semakin kecut dan kecil. Saya pun dah tak rasa sakit,nak membuang pun senang (takde rasa pedih). Saya cuba masukkan semula buasir tu secara pelahan-lahan. Alhamdulillah, buasir dah masuk balik.

Najat terus amalkan Set Buasir Shaklee ni sampai melahirkan anak ketiga dan nak elak terkena buasir selepas bersalin

Apakah Kebaikkan Set Buasir Shaklee Untuk Ibu Hamil Yang Saya Amalkan

Antara produk Set Buasir Shaklee Untuk Ibu Hamil yang saya sendiri amalkan ialah Vitamin C Shaklee, Ostematrix Shaklee & Omega Guard Shaklee.

Ini Antara kebaikkan Set Buasir Shaklee :

Vitamin C : Nak hilangkan rasa sakit, pedih pada bengkak buasir. Vitamin C ni jugak untuk hilangkan luka darah ketika buasir berdarah

Omega Guard : Bila berlakunya keradangan pada rektum maka bengkak akan berlaku. Omega ini bersifat anti keradangan dan anti bengkak, jadi berfungsi untuk kurangkan keradangan bila berlakunya bengkak ketika buasir .

Ostematrix : Mempunyai Kalsium, Magnesium dan Boron yang membantu untuk melembutkan najis agar ketika membuang tidak rasa sakit. Najis pun mudah untuk keluar sewaktu sakit buasir. Kita idak perlu meneran sebab ostematrix ni akan bantu proses peritalsis (pergerakan usus dalam perut) agar najis mudah di keluarkan.

Klik sini sekarang untuk anda dapatkan set buasir shaklee

Klik sini untuk  baca testimoni set buasir shaklee dari saya sendiri

Klik sini nak dapatkan produk shaklee dari agen kami seluruh malaysia?