Selepas Consume Vivix Bacaan Creatinine Buah Pinggang Menjadi Normal

3 Mei 2017. Alhamdulillah, syukur kepada Allah kerana masih lagi memberikan nikmat kesihatan sehingga hari ini. Hari ini saya a.k.a abamvivix nak share story customer abam sendiri yang dah consume vivix selama sebulan.

Nama customer abam ni En Rahman, 3 tahun yang lalu beliau hanya membeli produk shaklee kepada isterinya sahaja iaitu  ostemetrix. Pada bulan yang lepas En Rahman mengadu kepada saya yang beliau ada sakit lutut dan penat nak naik turun tangga di Menara TM Cheras. So saya apa lagi cepat-cepat la consult pada dia untuk consume shaklee iaitu ostemetrix jugak. Selepas saya berjumpa dengan beliau sambil borak-borak panjang akhirnya En Rahman ada meluahkan yang beliau ada sakit buah pinggan jugak. Ye la sebab selama ni sakit badan asyik makan ubat doktor sahaja.

En Rahman, Pegawai di Menara TM Cheras

“Nawawi, Bulan depan saya ada appoitment dengan Doktor ni..doktor nak cek kesihatan buah pinggan saya ni. Sekarang bacaan agak tinggi la..157, ada apa-apa suppliment tak untuk saya”

Selepas saya dapat tahu yang En rahman punya bacaan creatinine agak tinggi iaitu 157 terus saya suggestkan untuk consume vivix.

Alhamdulillah dengan Izin Allah S.W.T selapas 1 bulan consume vivix, terus En Rahman wasap saya. Beliau bagitahu yang bacaan Creatinine dah kembali normal. Punyalah berdebar dan terharu saya bila baca wasap En Rahman

“Terima kasih nawawi, lepas saya jumpa doktor rasa macam nak melompat je dekat sini. Alhamdulillah syukur sebab pelkenalkan saya dengan vivix. Bacaan saya dah kembali normal iatu 129”

Anda berminat nak consume vivix ? Boleh hubungi 013- 293 0365 (Nabihah). Kami akan berikan konsultasi secara exklusif kepada anda.

MENGAPA ANDA PERLU BELI  SHAKLEE DENGAN KAMI?

  1. Team Kami dah consume shaklee selama 20 tahun  . So anda akan dapat nasihat cara pemakanan shaklee dari saya secara ekslusif
  2. Anda akan dapat mentoring dan consultation yang ekslusif sebab team saya ada Nutritionist yang di iktiraf oleh shaklee. Cara mentoring kami agak berbeza dengan apa yang anda baca & search dalam google.
  3. Anda akan dapat penjimatan sehingga RM20-RM30 setiap produk
  4. Bila dah ada ID sendiri, anda boleh beli secara online sahaja tanpa perlukan bantuan dari agen. Best kan?

ANDA BERMINAT NAK BUAT BISNES SHAKLEE? 4 SEBAB KENAPA ANDA PERLU PILIH KAMI?

  1. Kami ada proven method bagaimana nak growkan team untuk cari income 4 angka dalam masa sebulan.
  2. Team saya merangkap  (upline saya) telah naik Rank Master Coordinator hanya dalam tempoh 7 bulan sahaja. setakat ini ini pencapaian paling laju dalam malaysia
  3. Team saya mempunyai kepakaran dalam online dan offline marketing
  4. Kami akan sentiasa guide anda sehingga anda berjaya

Cari Agen/Pengedar Shaklee di Area Anda? –> Senarai Pengedar Shaklee Malaysia

Nak Beli Produk Shaklee Terus  Dari HQ Shaklee –> Beli Shaklee Secara Online