Hai Dearies… 🙂 Harini Jom Najat Share kenapa Shaklee Supllement terbaik dan Najat dah amal 2o tahun antaranya;

1) 100 TAHUN INOVASI

Selama lebih 100 tahun, Shaklee sentiasa mendahului masa, mencipta inovasi melalui sains dan menggunakan alam semulajadi sebagai penemuan unggul yang kini menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Dr. Shaklee mempunyai minat yang begitu mendalam dalam perkembangan kesihatan dan komited untuk menghasilkan produk daripada bahan semula jadi yang paling tulin.

saintis-shaklee

saintis-shaklee

Dibelakang Produk Shaklee adalah Saintis-saintis yang sentiasa jaga kualiti dan buat kajian dalam setiap produk yang kita makan.

 

2)NASA GUNA SHAKLEE

Rata-ratanya mesti kenal NASA kan?

NASA ini adalah sebuah agensi yang menguruskan hal berkait angkasa lepas di negara Amerika pada zaman 40an lagi. Agensi ini ada berkolaborasi dengan syarikat Shaklee pad atahun 1993 dalam menghasilkan supplement khusus untuk Angkasawan di angkasa lepas.

Kita pun tak boleh bayang macam mana kehidupan disana. Jadi pakar-pakar saintis di Shaklee mempunyai pengiktirafan dunia mula membuat kajian dan formula khas untuk bawa suplemen ke Angkasa Lepas. Bahagian Reaserach & Development (R&D) ini memakan masa bertahun-tahun untuk mencipta formula yang sesuai untuk suasana di atas angkasa lepas.

Maka, Shaklee menghasilkan “AstroAde” (Lemon Lime Flavour). Minuman ni “advanced version” daripada Performance Drink yang ada jual di Malaysia ni.

Kenapa NASA request Shaklee hasilkan AstroAde ni?

Semasa angkasawan turun ke Bumi, kapal mereka akan menjunam ke bawah dengan kelajuan yang tinggi. Impak kepada tubuh badan mereka akibat perubahan tekanan dari angkasa lepas masuk ke Bumi menyebabkan badan mereka akan kekurangan air dan boleh pengsan. Jika pengsan, agak sukar untuk NASA mengawal kapal terbang tersebut dan kemungkinan besar akan berlaku bencana besar.

Jadi dengan adanya “AstroAde”, badan mereka mampu kekal stabil selepas mendarat. Istilah kita “Tak Mabuk” angkasa. Teringat pengalaman Najat di SWISS mabuk dan pening sebab ke altitud tinggi hehe inikan NASA lagilah kan.

kenangan naik altitud tinggi denagn ambil Shaklee

3)100 MEDAL DI SUKAN OLIMPIK

Kalau nak tahu ramai Atlit Olimpik menguunakan Shaklee dan meereka ahli Shaklee. DEngan mengamalkan Shaklee mereka menang medal Emas, perka dan gangsa di Sukan paling Prestij iaitu sukan Olimpik. Nak tahu boleh rujuk sini.

4) 100 000 ++ KAJIAN KLINIKAL UNTUK KAWAL KUALITI SETIAP PRODUK

 

produk-shaklee-tidak-ada-bahan-terlarang

produk-shaklee-tidak-ada-bahan-terlarang

Shaklee komited untuk membuat produk dari bahan semula jadi yang asli.

  • Produk kami bebas daripada bahan tiruan dan bahan kimia yang berbahaya.
  • Produk kami mematuhi standard keselamatan tertinggi.
  • Produk kami lembut pada persekitaran.
  • Setiap satu daripada produk kami adalah bebas gluten.
  • Kami tidak pernah melakukan ujian ke atas haiwan dan kami bebas dari penganiayaan.

Dari produk nutrisi dan kecantikan yang terbukti secara saintifik hingga ke kemampanan alam sekitar, kami telah membantu berjuta-juta orang hidup lebih sihat, lebih muda dan lebih puas dengan kehidupan. Selamat. Terbukti. Berkesan.

5)100%  PROVEN EFEKTIF MELALUI LANDMARK STUDY terhadap pengguna. sebagai contoh SET KURUS SHAKLEE

YE ramai yang sihat dan makin kurus serta rasa perbezaan ambil SET KURUS SHAKLEE. Antara pengalaman Najat jumpa customer yang kata ;

“Sebelum saya kenal Shaklee, saya pernah cuba macam-macam cara untuk kurus. Dengan Lecithin dan Alfalfa Shaklee, penurunan berat badan saya sangat ketara” – Norjihan Musa

Set Kurus yang diambil terdiri daripada Lecithin, Herbalax dan ESP.

Dan ramai rasa kesan dengan Ambil Fullset Kurus yang ada Cinch, Herbalax, Lecithin, Omega dan ESP. cubalah seba terbukti berkesan tau.

So nampak kan kesan ambil Supllement Shaklee terutaman set kurus memang sangat selamat dan terbukti berkesan.

 

 

Atas sebab-sebab inilah Najat tekankan Shaklee as Supplement Terbaik di Malaysia dan dapat Apporval dari KKM dan Halal Tau. Boleh baca juga Shaklee Supplement Terbaik,best dan berbaloi ambil demi kesihatan kita sekeluarga. JOm mulakan harini.

cara-daftar-ahli-shaklee-dengan-najat

cara-daftar-ahli-shaklee-dengan-najat

JOm daftar dan hubungi Najat untuk dapat harga promo dan konsultasi terbaik 🙂 insyAllah syg semuaaa

 

Terima kAsih baca sampai habis ya.