Assalamualaikum semua. Lama sangat dah Najat tak update blog Najat ni, mulai harini InsyaAllah Najat usahakan untuk update bagi uolz boleh baca perjalanan bisnes Najat. Najat mulakan perjalanan dalam Shaklee ni dari 2017 dan usaha sunguh-sungguh nak capai semua impian yang Najat masukkan dalam Vision Board.

Banyak cabaran antaranya Rejection, pernah kereta berhenti tengah jalan masa nak COD, pernah kene perli dan ada masa tak cukup duit nak beli barang anak-anak. Kenangan ni Najat akan ingat sampai bila-bila, mesti kuatkan semangat kalau nak berjaya kan. Akhirnya pada tahun ke-5 Najat bersama Shaklee….

Najat berjaya capai rank yang tertinggi sebagai Master Coordinator pada tahun 2020 MasyaAllah Alhamdulillah :’).

Bila dah capai Master Coordinator memang rasa seronok dan syukur sangat..

 

Ni gambar kami diraikan sebagai Master Coordinator yang efektif dan berjaya bimbing ahli team capai 4-5 angka bonus sebulan.

Disini Najat nak kongsikan apa yang Najat dah dapat bila capai rank paling tinggi Master Coordinator dalam Shaklee. Kalau nak tahu dalam Shaklee ada Peluang yang semua orang. boleh capai iaitu 3C ( CASH, CAR BONUS & CONVENTION)

Pertama, Alhamdulillah seawal bulan pertama masuk Shaklee Najat dah capai income permulaan RM1570.50 dan pernah capai RM58 350 income dari Shaklee. Inilah yang kita sebut sebagai C-CASH yang kita kan dapat bila buat betul- betul dan follow apa upline/ mentor kita ajar.

bisnes-online-shaklee-10-Pencapaian- Terbaik-Bisnes Shaklee-stokis-agen-pengedar-resvi-vivix-shaklee-malaysia

 

Kedua, Najat berjaya capai CAR BONUS  dan  beli 2 buah kereta dan MPV Mewah idaman hanya dengan menggunakan payslip Shaklee. MasyaAllah Alhamdulillah sebak sangat, dulu kereta Najat selalu rosak, ekon rosak dan anak selalu nangis huhu, akhirnya dapat beli kereta selesa untuk keluarga dan bisnes

 

bisnes-online-bisnes-shaklee-dapat-beli-kereta-honda-city-dengan-payslip-shaklee

Honda City Najat beli pada bulan ke 10 join Shaklee, tak sangka dapat upgrade kereta masa ni.

 

Ketiga, Peluang yang boleh dapat adalah dapat TRIP PELNACONGAN PERCUMA 5 BINTANG ditaja oleh Shaklee. Asbab bisnes inilah dapat Najat keluar negara setiap tahun sebab fully sponsored tau :’)

Antara tempat yang Najat dah pergi melalui Shaklee; Bangkok, Phuket, Mekah, Madinah, Swtizerland. Korea dapat tiket tetapi sebab covid tak dapat pergi diganti dengan Duit. Duit pun tetap seronok tau. berbaloiiiiii

 

Alhamdulillah untuk segalanya sekarang Najat tekad nak bantu 1000 orang usahawan wanita untuk berjaya dan capai 4-5 angka  sebulan jok sertai Najat hubungi je 01157711314 Najat akan bantu anda sama-sama berjaya jom.

Banyak yang Najat dapat harini asbab bimbingan Master Kak N www.anakkuwiraku.com , macam mana kak N guide Najat insyAllah Najat akan guide kalian juga.

JOM TAHUN BARU 2023 KIAT BANGKIT & MULAKAN DENGAN AZAM BARU!