Saya Pengedar, Stokis, Agen Vivix Shaklee Miri, Berkenu dan Batu Niah Sarawak & Brunei yang mempunyai team sudah berpengalaman lebih daripada 21 tahun. Saya Pengedar, Stokis, Agen Vivix Shaklee Miri, Berkenu dan Batu Niah Sarawak & Brunei yang sentiasa aktif dengan bimbingan pakar nutrisi dan team kami mempunyai doktoor yang sentiasa membantu kami dari sudut konsultasi. Saya Pengedar, Stokis, Agen Vivix Shaklee Miri, Berkenu dan Batu Niah Sarawak & Brunei yang boleh COD terus ke seluruh Bandar Miri, Berkenu dan Batu Niah Sarawak & Brunei. Saya mempunyai stok yang baru dan boleh daparkan segera Call saya 0194178861 (Klik nombor telefon ini untuk hubungi) Atau Whatsapp  0194178861 (Klik nombor ini untuk wasap)

4 Sebab Mengapa Anda Perlu Membeli Produk Shaklee & Vivix Shaklee Dengan Saya Pengedar, Stokis, Agen Vivix Shaklee Miri, Berkenu dan Batu Niah Sarawak & Brunei

Saya merupakan Pengedar, Stokis, Agen Vivix Shaklee Miri, Berkenu dan Batu Niah Sarawak & Brunei yang aktif dan berpengalaman dalam memberikan konsultasi berkaitan dengan Produk Shaklee & Vivix Shaklee. Saya sentiasa simpan stok dan boleh COD terus ke lokasi di kawasan Miri, Berkenu dan Batu Niah Sarawak & Brunei

Jika anda membeli shaklee dengan saya banyak kelebihan yang anda akan dapat antaranya:

✅ (1) BOLEH COD TERUS KE LOKASI ANDA

Saya merupakan Pengedar Shaklee di Miri, Berkenu dan Batu Niah Sarawak & Brunei sedia untuk COD Produk Shaklee terus kepada anda di seluruh area Sarawak serta penghantaran khidmat pos laju ke seluruh Sarawak dan Malaysia.

✅ (2) DISTRIBUTOR SHAKLEE YANG TERLATIH & BERPENGALAMAN MEMBERIKAN KONSULTASI

Saya adalah Pengedar Shaklee Miri, Berkenu dan Batu Niah Sarawak & Brunei yang Sah berdaftar, terlatih dan berpengalaman untuk memberikan cara makan terbaik dengan setiap produk Shaklee yang anda beli dari kami. Cara konsultasi saya berbeza & sangat ekslusif untuk customer saya sahaja sebab saya dapat bimbingan berdasarkan nasihat pakar nutrisi dari group superstarzfamily.

(Ini Contoh Bengkel Latihan Nutrisi dan Kesihatan Yang Dikendalikan Oleh Group Kami Supertarzfamily)

✅ (3) DAPAT PANDUAN & BIMBINGAN CARA MAKAN YANG BETUL TERUS DARI PAKAR NUTRISI & DOKTOR

Anda bukan sahaja boleh tanya 1 soalan, malah beribu-ribu soalan direct terus kepada pakar nutritionist yang diiktiraf selepas menjadi ahli shaklee dengan kami. Jika selama ini dah berkerak soalan dalam minda nak tanya persoalan tentang cara makan, & isu kesihatan boleh terus tanya dengan leader team kami (mempunyai sijil Nutritionist dari shaklee). Ianya sangat EXCLUSIVE tau sebab anda akan dapat FREE CONSULTATION dan MONITORING sehingga berjaya.  Kami juga sangat aktif berguru dengan doktor-doktor pakar & setiap bulan kami ada kelas kesihatan.

Ada customer yang tak dapat cara makan yang betul & terbiar terkontang kanting. Hasilnya bila makan shaklee tak nampak result. (takdapat consultation yang betul). InsyaAllah kami komited membantu anda kerana kami pengedar shaklee yang aktif sehingga kini. Penafian: keputusan ini ini berbeza-beza mengikut individu.

 

Ini Sijil Nutrition Master Salwa yang di iktiraf oleh Shaklee

Ini kelas kesihatan yang kami hadir setiap bulan untuk belajar terus dengan doktor pakar berkaitan nutrisi & kesihatan. Anda akan dapat consultation dari kami adalah ilmu yang bukan main google-google sahaja tetapi direct dengan doktor

✅ (4) DAPAT CONSULTATION DARI GROUP 20 TAHUN PENGALAMAN DENGAN SHAKLEE

Saya merupakan Pengedar Shaklee Miri, Berkenu dan Batu Niah Sarawak & Brunei mempunyai Upline iaitu (Najat Nabihah) adalah pengguna/consumer shaklee sejak umur 7 tahun lagi. Hampir 90% produk shaklee  sudah makan & sudah mencecah 20 tahuan. InsyaAllah kami akan berikan cara makan yang terbaik mengikut kondisi dan keperluan anda

7 Kelebihan Mendaftar Ahli Shaklee Dengan Pengedar, Stokis, Agen Vivix Shaklee Kuantan Pahang

Banyak kelebihan yang anda akan dapat sekiranya mendaftar ahli shaklee bersama team saya Pengedar, Stokis, Agen Vivix Shaklee Kuantan Pahang. Ini antaranya:

✅ (1) DAPAT HARGA MURAH & CASH REBATE (DUIT) SEHINGGA 21% .

Jika selama ini anda tak pernah menjadi ahli shaklee, anda hanya membeli Shaklee sahaja tetapi tak dapat apa-apa cash rebate. Now! dengan pembelian produk untuk makan sendiri aje anda akan dapat UV (akan di convert menjadi cash rebate ke akaun anda), best kan..geli-geli beli untuk diri sendir makan pun boleh dapat rebate/duit. Bukan itu sahaja, anda sendiri akan dapat harga lebih murah JIMAT SEHINGGA 20-30%

✅ (2) DAPAT VIP ACCESS KE CUSTOMER SERVIS SHAKLEE.

Apa juga soalan dan pertanya anda akan di layan dengan status VIP. So anda tak perlu ragu jika berlaku permasalahan. Inilah keistimewaan menjadi ahli shaklee dengan kami.

✅ (3) BOLEH BELI SENDIRI SECARA ONLINE/ CALL HQ TANPA MELALUI AGENT.

Anda selalu tak yakin bila beli dengan agent?tak perlu risau lagi sebab anda boleh membuat pembelian sendiri secara online. Direct terus ke HQ. Malah HQ Shaklee juga menyediakan system penghantaran direct dari hq Shaklee. Anda booking hari ni je 2-3 hari barang dah sampai siap dengan bungkusan Shaklee lagi tau..sangat exclusive.

✅ (4) DI JAMIN STOK TERKINI.

Anda tak perlu nak ragu sebab saya merupakan pengedar shaklee Miri, Berkenu dan Batu Niah Sarawak & Brunei  yang mempunyai stok yang baru bukan stock bawah katil atau stock dalam bonet kereta. Kualiti lebih terjamin dan anda xkan dapat produk yg nak abis expired date.

✅ (5) DAPAT JEMPUTAN EXCLUSIVE DARI SHAKLEE UNTUK PEMERIKSAAN KESIHATAN.

Anda juga boleh dapat layan yang istimewa dan periksa tahap kesihatan diri direct terus dengan HQ Shaklee.

✅ (6) DAPAT MAKLUMAT EXCLUSIVE DARI SHAKLLE UNTUK PROMOSI DAN FREE GIFT.

Pihak Shaklee akan menwar-warkan promosi produk setiap bulan. So maklumat ini anda akan dapat direct terus dari Shaklee.

✅ (7) KUMPULAN PENGEDAR SHAKLEE LELAKI TERBESAR DI MALAYSIA EKSLUSIF CUSTOMER LELAKI SAHAJA

Kami mempunyai pengedar shaklee lelaki yang ramai untuk berikan consultation terbaik kepada orang bujang atau husband anda. Dalam group kami ramai suami-suami yang turut sama buat shaklee bersama isteri.

Nak Dapatkan Segera Produk Shaklee & Vivix Shaklee Daripada Saya Shaklee Miri Sarawak

Boleh hubungi saya Pengedar ShakleeMiri, Berkenu dan Batu Niah Sarawak & Brunei untuk dapat harga murah dengan mendaftar menjadi ahli shaklee. Saya akan memberikan bimbingan berterusan dengan cara makan yang betul & berkesan. Call saya 0194178861 (Klik nombor telefon ini untuk hubungi) Atau Whatsapp  0194178861 (Klik nombor ini untuk wasap)

 

Cari Agen/Pengedar Shaklee di Area Anda? –> Senarai Pengedar Shaklee Malaysia

Nak Beli Produk Shaklee Terus  Dari HQ Shaklee –> Beli Shaklee Secara Online