Pengedar VIVIX SHAKLEE Malaysia 2017

Anda sedang mencari Pengedar Vivix Shaklee & Pengedar Vivix Malaysia?

Ya, saya  merupakan Pengedar Vivix  Shaklee Malaysia & Agen Vivix Shaklee  sedia untuk hantar produk Vivix Shaklee  terus kepada anda melalui khidmat pos laju & juga COD vivix Shaklee  berdekatan kawasan anda

Nak beli vivix Shaklee? Tapi tak tahu nak dapatkan Pengedar Vivix Shaklee & Pengedar Vivix Malaysia?

Usah risau sebab saya merupakan Agen Vivix Shaklee yang sah berdaftar & berpengalaman dengan Shaklee (Dah consume selama 20 tahun). Anda boleh dapatkan Senarai Pengedar Vivix Shaklee dengan saya

Anda tidak perlu ragu-ragu lagi kerana saya  sangat berpengalaman dalam memberikan bimbingan, Konsultasi dan cara makan yang betul

Boleh hubungi saya Bihah 013- 293 03 65 

Pengedar Vivix Shaklee & Pengedar Vivix Malaysia No 1 Pilihan Anda

Klik link ini —>  http://www.wasap.my/60132930365

 

Apa itu vivix?

Vivix Shaklee merupakan jus pati resveratrol yang mampu menyelesaikan penyakin moden hari ini

Keistimewaan vivix

1)Memperbaiki kerosakan DNA

-setiap hari sel kita akan diserang hampir 1 juta serangan yang merosakkan sel. Ramuan vivix dapat melindungi dan memperbaiki selular DNA kita

2)Pengawalan Genetik

-Dalam ujian klinikal mendapati vivix dapat mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan selullar

3)Pengeluaran Tenaga/ Mebekalkan Tenaga pada Sel

-Ramuan vivix akan menghasilkan mitokondria (penghasilan tenaga) untuk meningkatkan tenaga pada sel badan

4)Melambatkan pembentukan protein AGE

Penimbunan berlebihan protin AGE (Advanced Glycation end product) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan menganggu keutuhan sel dan panjang umur

 

Manfaat Vivix

Ramuan vivix terdiri daripada

Muscadine Grape

  • Anti viral
  • Antioksida
  • Anti Aging
  • Anti kanser
  • Rendahkan aras gula
  • Polygonum Cuspidatum
  • Anti Depresi
  • Anti Kanser
  • Rendahkan tekanan darah
  • Rendahkan kolesterol
  • Perlahankan proses penuaan

Purple carrot

  • Detiks Hati
  • Antioksida
  • Anti keradangan
  • Anti Kanser
  • Memelihara kesihatan jantung

European Elderberry

  • Anti bakteria
  • Anti viral
  • Anti keradangan
  • Kesihatan sendi dan tulang serta saraf

 

=============================
KELEBIHAN BELI 2 BOTOL VIVIX KE ATAS
=============================

  1.  Dapat Keahlian Secara Percuma

  2. Dapat Harga Lebih JIMAT sehingga 30%

  3. Dapat Harga Member

=============================
9 KELEBIHAN/MANFAAT MENDAFTAR AHLI SHAKLEE BERSAMA PENGEDAR VIVIX SHAKLEE BAWAH TEAM KAMI TEAM SUPERSTAR 
=============================

✅ (1) DAPAT PANDUAN & BIMBINGAN CARA MAKAN YANG BETUL TERUS DARI PAKAR 

Anda bukan sahaja boleh tanya 1 soalan, malah beribu-ribu soalan direct terus kepada pakar nutritionist yang diiktiraf selepas menjadi ahli shaklee dengan kami. Jika selama ini dah berkerak soalan dalam minda nak tanya persoalan tentang cara makan, & isu kesihatan boleh terus tanya dengan leader team kami (mempunyai sijil Nutritionist dari shaklee). Ianya sangat EXCLUSIVE tau sebab anda akan dapat FREE CONSULTATION dan MONITORING sehingga berjaya.  Kami juga sangat aktif berguru dengan doktor-doktor pakar & setiap bulan kami ada kelas kesihatan.

Ada customer yang tak dapat cara makan yang betul & terbiar terkontang kanting. Hasilnya bila makan shaklee tak nampak result. (takdapat consultation yang betul). InsyaAllah kami komited membantu anda kerana kami pengedar shaklee yang aktif sehingga kini
Ini Sijil Nutrition Master Salwa yang di iktiraf oleh Shaklee
Ini kelas kesihatan yang kami hadir setiap bulan untuk belajar terus dengan doktor pakar berkaitan nutrisi & kesihatan. Anda akan dapat consultation dari kami adalah ilmu yang bukan main google-google sahaja tetapi direct dengan doktor

✅ (2) DAPAT CONSULTATION DARI 20 TAHUN PENGALAMAN DENGAN SHAKLEE

Saya merupakan Pengedar Vivix Shaklee No 1 Pilihan Anda adalah pengguna/consumer shaklee sejak umur saya 7 tahun lagi. Hampir 90% produk shaklee saya sudah makan. InsyaAllah kami akan berikan cara makan yang terbaik mengikut kondisi dan keperluan anda

✅ (3) DAPAT CASH REBATE (DUIT) SEHINGGA 21% .

Jika selama ini anda tak pernah menjadi ahli shaklee, anda hanya membeli Shaklee sahaja tetapi tak dapat apa-apa cash rebate. Now! dengan pembelian produk untuk makan sendiri aje anda akan dapat UV (akan di convert menjadi cash rebate ke akaun anda), best kan..geli-geli beli untuk diri sendir makan pun boleh dapat rebate/duit

✅ (4) DAPAT VIP ACCESS KE CUSTOMER SERVIS SHAKLEE.

Apa juga soalan dan pertanya anda akan di layan dengan status VIP. So anda tak perlu ragu jika berlaku permasalahan. Inilah keistimewaan menjadi ahli shaklee dengan kami.

✅ (5) BOLEH BELI SENDIRI SECARA ONLINE/ CALL HQ TANPA MELALUI AGENT.

Anda selalu tak yakin bila beli dengan agent?tak perlu risau lagi sebab anda boleh membuat pembelian sendiri secara online. Direct terus ke HQ. Malah HQ Shaklee juga menyediakan system penghantaran direct dari hq Shaklee. Anda booking hari ni je 2-3 hari barang dah sampai siap dengan bungkusan Shaklee lagi tau..sangat exclusive.

✅ (6) DI JAMIN STOK TERKINI.

Anda tak perlu nak ragu sebab saya merupakan pengedar vivix malaysia  yang mempunyai stok yang baru bukan stock bawah katil atau stock dalam bonet kereta. Kualiti lebih terjamin dan anda xkan dapat produk yg nak abis expired date.

✅ (7) DAPAT JEMPUTAN EXCLUSIVE DARI SHAKLEE UNTUK PEMERIKSAAN KESIHATAN.

Anda juga boleh dapat layan yang istimewa dan periksa tahap kesihatan diri direct terus dengan HQ Shaklee.

✅ (8) DAPAT MAKLUMAT EXCLUSIVE DARI SHAKLLE UNTUK PROMOSI DAN FREE GIFT.

Pihak Shaklee akan menwar-warkan promosi produk setiap bulan. So maklumat ini anda akan dapat direct terus dari Shaklee.

✅ (9) KUMPULAN PENGEDAR SHAKLEE LELAKI TERBESAR DI MALAYSIA EKSLUSIF CUSTOMER LELAKI SAHAJA

Kami mempunyai pengedar shaklee lelaki yang ramai untuk berikan consultation terbaik kepada orang bujang atau husband anda. Dalam group kami ramai suami-suami yang turut sama buat shaklee bersama isteri.

Ini sebahagian sahaja pengedar shaklee lelaki.
Boleh hubungi saya Bihah 013- 293 03 65 

Pengedar Vivix Shaklee & Pengedar Vivix Malaysia No 1 Pilihan Anda

Klik link ini —>  http://www.wasap.my/60132930365

 

Cari Agen/Pengedar Shaklee di Area Anda? –> Senarai Pengedar Shaklee Malaysia

Nak Beli Produk Shaklee Terus  Dari HQ Shaklee –> Beli Shaklee Secara Online 

Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee –> Daftar Ahli Shaklee 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *