Anda mencari ubat & penawar demam denggi?dah cuba bermacam-macam rawatan demam denggi tetapi bacaan demam denggi masih tidak turun? Sedang mencari ubat alternatif untuk sakit denggi?. Tahukah anda jika sakit denggi ini tidak dirawat dengan segera ianya akan melarat sehingga boleh membawa maut. Jika anda nak ketahui lebih lanjut ubat demam denggi & penawar denggi boleh  Call Segera  011-57711314 (Klik nombor telefon ini untuk hubungi) Atau Whatsapp Segera  011-57711314 (Klik nombor ini untuk wasap)

Fakta Demam Denggi

Sebanyak 69,255 kes demam denggi direkodkan di seluruh negara dalam tempoh Januari 2017  dengan Selangor mencatatkan jumlah kes tertinggi. Statistik Bilik Gerakan Denggi Kebangsaan (CPRC) Kementerian Kesihatan menunjukkan sebanyak 37,804 kes demam denggi dilaporkan di Selangor, diikuti Kuala Lumpur (6,544), Johor (6,219), Perak (4,793), Negeri Sembilan (2,714) dan Kelantan (2,238). Nampak, fakta ini sangat membimbangkan kita kan? Jom baca lagi fakta berkaitan demam denggi

 Fakta-keratan-akhbar-Denggi

Fakta-keratan-akhbar-Denggi

Virus daripada nyamuk aedes ini semakin bahaya kerana sudah mampu menyerang hati dan otak

Testimoni Customer Kami Sihat Demam Denggi

Jom tengok testimoni customer kami sihat dengan ikhtiar set denggi ni. Alhamdulillah kami sudah rmembantu ramai yang ada demam denggi kembali sihat

Testimoni-sihat-denggi-dengan-bacaan-naik-dari-116-ke-160-dengan-consume-nutriferon-dan-perfomance-drink-shaklee

Penafian: ini bukan ubat yang boleh menyembuhkan sakit denggi, tetapi ini hanya makanan tambahan yang bantu untuk ikhtiar sihat. Sesungguhnya yang menyembuhkan sakit ini hanyalah Allah sahaja. Testimoni-sihat-denggi-dengan-bacaan-naik-dari-116-ke-160-dengan-consume-nutriferon-dan-perfomance-drink-shaklee

Testimoni-bacaan-platlet-denggi-naik-178-dengan-set-denggi-shaklee

Penafian: ini bukan ubat yang boleh menyembuhkan sakit denggi, tetapi ini hanya makanan tambahan yang bantu untuk ikhtiar sihat. Sesungguhnya yang menyembuhkan sakit ini hanyalah Allah sahaja. Testimoni-bacaan-platlet-denggi-naik-178-dengan-set-denggi-shaklee

Testimoni-sihat-denggi-dengan-bacaan-normal-160-dengan-consume-nutriferon-dan-perfomance-drink-shaklee

Penafian: ini bukan ubat yang boleh menyembuhkan sakit denggi, tetapi ini hanya makanan tambahan yang bantu untuk ikhtiar sihat. Sesungguhnya yang menyembuhkan sakit ini hanyalah Allah sahaja-Testimoni-sihat-denggi-dengan-bacaan-normal-160-dengan-consume-nutriferon-dan-perfomance-drink-shaklee

Macam mana boleh terjadinya Denggi?

Demam denggi adalah sejenis penyakit jangkitan virus yang merebak melalui gigitan nyamuk Aedes yang telah dijangkiti (virus denggi). Terdapat empat (4) jenis virus yang boleh menyebabkan demam denggi (DEN 1, DEN 2, DEN 3 dan DEN 4). Jangkitan oleh salah satu jenis virus akan memberikan imuniti terhadap virus jenis itu sahaja, jika individu tinggal di kawasan jangkitan denggi, mereka boleh di jangkiti lebih dari sekali seumur hidupnya. Apabila banyak virus menyerang kita maka akan ada satu masa badan kita kekurangan  dan sel-sel imun. Maka ketika itu kita mudah letih atau mudah dijangkiti denggi

Anda Mempunyai Tanda & Gejala Denggi? 

1.Demam pada hari ke tiga (3) hingga ke empat belas (14) selepas digigit oleh nyamuk yang dijangkiti, kebiasaannya di antara 4 hingga 7 hari.

demam-panas-sebab-denggi

demam-panas-sebab-denggi

2. Demam kuat yang mengejut, sakit kepala yang teruk/kuat, sakit pada bahagian belakang mata serta otot-otot dan sendi-sendi.

sakit-kepala-sendi-otot-sebab-denggi

sakit-kepala-sendi-otot-sebab-denggi

3. Demam yang mencapai suhu 40 – 41 C, dan selalunya akan berlarutan selama 2 hingga 7 hari.

 demam-panas-dan-lama-sebab-denggi

demam-panas-dan-lama-sebab-denggi

4. Ruam merah di kulit 

 ruam-merah-sebab-denggi

ruam-merah-sebab-denggi

5. Sakit teruk pada tulang-tulang, otot-otot dan sendi sendi. Demam denggi ini juga dikenali sebagai “breakbone fever”.

 sakit-sendi-sebab-demam-denggi

sakit-sendi-sebab-demam-denggi

6 Muntah dan kurang selera makan

muntah-sebab-demam-denggi

muntah-sebab-demam-denggi

 

Takutkan bila dapat tahu anda mempunyai simptom-simptom seperti diatas?  Apa saya nak buat ye?Jangan risau sebab setiap permasahalan pasti ada jalan penyelesaiannya. Selain dari langkah pencegahan denggi, anda juga boleh elak berlakunya demam denggi berlarutan dengan amalan pemakanan yang sihat dan vitamin.

Anda perlu mengambil makanan yang boleh melawan virus dan menguatkan imun sistem. Tak perlu risau sebab semua makanan itu, terdapat dalam NUTRIFERON. Perkenalkan apa itu NUTRIFERON 

 

CIRI-CIRI NUTRIFERON

ciri-ciri-nutriferon-ubat-penawar-rawatan-demam-denggi

1. Produk nutriferon ini adalah produk Dr Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo hasil kajian selama 40 tahun.

Doktor-Yasuhiko-Kojima-saintis-nutriferon-penawar-ubat-rawatan-demam-denggi

Doktor-Yasuhiko-Kojima-saintis-nutriferon-penawar-ubat-rawatan-demam-denggi

2. Menggunakan 200 jenis herba yang berbeza-beza.
3. Produk dari ekstrak 4 jenis tumbuhan iaitu biji Labu, Bunga Sunflower, Honeysuckle Jepun dan Biji Plantago
4. Produk yang dipaternkan oleh Syarikat Shaklee

 

KELEBIHAN NUTRIFERON

nutriferon-ubat-penawar-rawatan-sakit-demam-denggi.

Kelebihan-nutriferon-ubat-penawar-rawatan-demam-denggi

 

biji-labu-ubat-denggi

biji-labu-ubat-denggi

Biji Labu: merangsang pengeluaran nutriferon semulajadi didalam tubuh dan menentang virus denggi faktor penyebab demam denggi

Plantago_asiatica_penawar_denggi

Plantago_asiatica_penawar_denggi

Biji Plantago asiatica: mengandungi polisakarida yang mengaktifkan sel-sel imun.Sel-sel badan yang telah diserang oleh virus denggi akan dilindungi

 japanese-honeysuckle-ubat-denggi

japanese-honeysuckle-ubat-denggi

Honeysuckle Jepun: menentang pencerobohan virus denggi dan mengelak dari virus terus merebak dalam badan

bunga-sunflower-ubat-dan-penawar-denggi

bunga-sunflower-ubat-dan-penawar-denggi

Bunga Sunflower: menghasilkan dan memperkuatkan keupayaan makrofaj dan memusnahkan virus denggi

MANFAAT NUTRIFERON

manfaat-nutriferon-untuk-ubat-penawar-rawatan-denggi-semulajadi

manfaat-nutriferon-untuk-ubat-penawar-rawatan-denggi-semulajadi

1.InsyaAllah dalam tempoh 1-3 hari produk ini akan mengukuhkan sistem imun. (beri tenaga kepada badan)

2.Nutriferon akan merangsang dan mempertingkan secara keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerahkan sistem pertahanan
semulajadi tubuh berfungsi untuk membunuh virus denggi.

3. Dalam nutriferon ini mengandungi bahan semujadi yang mempunyai Polisakarida yang dapat merangsang dan mengaktifkan
immunoglobulin melawan sel-sel abnormal dan juga virus denggi

4. Melindungi dari virus denggi terus merebak dalam badan. Ia dapat mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara,melindungi
dengan berkesan daripada virus

5. Meringankan kelesuan dan stress yang dialami boleh pesakit yang diserang virus denggi. Ianya dapat meringankan kemudaratan
yang disebabkan oleh keresahan stress & kelesuan

6. Nutriferon akan merangkan penghasilan makrofag untuk mengurangkan virus denggi

7. Nutriferon ini akan memerangi virus dan mengurangkan infeksi dan meminimalkan ketidakselesaan seperti muntah & rasa mual

Kebiasaanya pesakit yang sudah terkena denggi badan akan rasa lemah & akan rasa lemah pada saraf-sarf badan, maka anda perlukan minuman tambahan untuk memberikan tenaga iaitu PERFOMANCE DRINK

 CIRI-CIRI PERFOMANCE DRINK

ciri-ciri-perfomance-drink-ubat-penawar-rawatan-denggi

ciri-ciri-perfomance-drink-ubat-penawar-rawatan-denggi

1. Mempunyai 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dentgan segera
2. iainya dalam bentuk serbuk
3. Boleh bancuh air biasa atau air sejuk
4. Rasa air oren sahaja dan lagi sedap dari 100plus
5. Kandungan air ini terdiri daripada Sodium, Chloride, Magnesium, Kalsium & potasium yang dapat membantu tubuh pesakit lebih stabil
dan bertenaga. Selain itu sangat bagus untuk sistem neuromotor (tindak balas saraf dan otot)

 MANFAAT PERFOMANCE DRINK

manfaat-Performance-Drink-ubat-penawar-rawatan-denggi-

manfaat-Performance-Drink-ubat-penawar-rawatan-denggi-

1. Meningkatkan daya ketahanan badan. Air ini akan memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat bagi yang sudah terkena virus denggi
2. Membekalkan tenaga dan daya ketahanan fizikal. Ianya mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh badan dan mengimbangi metabolisma air dalam tubuh badan

Penafian: ini bukan ubat yang boleh menyembuhkan sakit denggi, tetapi ini hanya makanan tambahan yang bantu untuk ikhtiar sihat. Sesungguhnya yang menyembuhkan sakit ini hanyalah Allah sahaja

 

JOM BACA FEEDBACK CUSTOMER KAMI

Testimoni-bacaan-platlet-denggi-naik-178-dengan-set-denggi-shaklee-nutriferon

Penafian: ini bukan ubat yang boleh menyembuhkan sakit denggi, tetapi ini hanya makanan tambahan yang bantu untuk ikhtiar sihat. Sesungguhnya yang menyembuhkan sakit ini hanyalah Allah sahaja-Testimoni-bacaan-platlet-denggi-naik-178-dengan-set-denggi-shaklee-nutriferon

Testimoni-sihat-denggi-3-hari-dah-discharge-dengan-consume-nutriferon-dan-perfomance-drink-shaklee

Penafian: ini bukan ubat yang boleh menyembuhkan sakit denggi, tetapi ini hanya makanan tambahan yang bantu untuk ikhtiar sihat. Sesungguhnya yang menyembuhkan sakit ini hanyalah Allah sahaja-Testimoni-sihat-denggi-3-hari-dah-discharge-dengan-consume-nutriferon-dan-perfomance-drink-shaklee

Testimoni-sihat-denggi-dengan-bacaan-223-consume-nutriferon-dan-perfomance-drink-shaklee

Penafian: ini bukan ubat yang boleh menyembuhkan sakit denggi, tetapi ini hanya makanan tambahan yang bantu untuk ikhtiar sihat. Sesungguhnya yang menyembuhkan sakit ini hanyalah Allah sahaja-Testimoni-sihat-denggi-dengan-bacaan-223-consume-nutriferon-dan-perfomance-drink-shaklee

Testimoni-bacaan-platlet-denggi-naik-ke-178-dengan-set-denggi-shaklee

Penafian: ini bukan ubat yang boleh menyembuhkan sakit denggi, tetapi ini hanya makanan tambahan yang bantu untuk ikhtiar sihat. Sesungguhnya yang menyembuhkan sakit ini hanyalah Allah sahaja-Testimoni-bacaan-platlet-denggi-turun-ke-178-dengan-set-denggi-shaklee

Testimoni-sihat-denggi-dengan-bacaan-naik-dari-100-ke-180-dengan-consume-nutriferon-dan-perfomance-drink-shaklee

Penafian: ini bukan ubat yang boleh menyembuhkan sakit denggi, tetapi ini hanya makanan tambahan yang bantu untuk ikhtiar sihat. Sesungguhnya yang menyembuhkan sakit ini hanyalah Allah sahaja-Testimoni-sihat-denggi-dengan-bacaan-naik-dari-100-ke-180-dengan-consume-nutriferon-dan-perfomance-drink-shaklee

Testimoni-sihat-denggi-dengan-consume-nutriferon-dan-perfomance-drink-shaklee

Penafian: ini bukan ubat yang boleh menyembuhkan sakit denggi, tetapi ini hanya makanan tambahan yang bantu untuk ikhtiar sihat. Sesungguhnya yang menyembuhkan sakit ini hanyalah Allah sahaja-Testimoni-sihat-denggi-dengan-consume-nutriferon-dan-perfomance-drink-shaklee

 

Jadi berapa harga bagi kedua-dua Produk ni? Nutriferon & Perfomance Drink?

Hubungi  kami Call Segera  011-57711314 (Klik nombor telefon ini untuk hubungi jika ada persoalan dan perlukan penerangan lebih lanjut) Atau Whatsapp Segera  011-57711314 (Klik nombor ini untuk wasap)