vitamin- multivitamin

VITA LIZE VItamin tertua didunia

 

Vita-Lize adalah salah satu produk yang ditawarkan oleh syarikat Shaklee dan ia merupakan MULTIVITAMIN tertua didunia. Ia adalah sejenis multivitamin yang dirumus khas untuk memberikan nutrisi yang lengkap dan seimbang kepada tubuh. Vita-Lize adalah MULTIVITAMIN SHAKLEE yang menyediakan pelbagai vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh badan untuk menjaga kesihatan yang optimum.

Berikut adalah beberapa maklumat penting tentang Vita-Lize Shaklee:

  1. Kandungan Nutrisi: Vita-Lize Shaklee telah UPGRADE formula mengandungi lebih daripada 28 jenis vitamin, mineral, dan antioksidan yang membantu menyokong fungsi keseluruhan tubuh. UPGRADE FORMULA PADA VITAMIN D, ASID FOLIC DAN VITAMIN K1 dan ianya telah dikaji untuk KEPERLUAN SEMASA. Shaklee sentiasa berikan yang  terbaik buat anda.
  2. Sumber Semulajadi: Shaklee mengamalkan pendekatan sumber semulajadi dalam penghasilan produk mereka. Vita-Lize Shaklee diperbuat daripada sumber-sumber semulajadi yang dikumpul dengan teliti dan diproses secara menyeluruh untuk memastikan kualiti dan keberkesanan yang tinggi.
  3. Pemakanan yang Seimbang: Vita-Lize Shaklee direka untuk menyokong keperluan pemakanan harian dengan memberikan nutrisi yang seimbang. Ia membantu memastikan anda memperoleh dos harian vitamin dan mineral yang diperlukan, terutamanya jika pemakanan anda tidak mencukupi.
  4. Kelebihan Kesihatan: Dengan pengambilan Vita-Lize Shaklee yang konsisten, ia dapat membantu meningkatkan kesihatan secara keseluruhan. Nutrisi tambahan yang disediakan oleh Vita-Lea Shaklee boleh menyokong sistem imun, keseimbangan hormon, kesihatan jantung, fungsi otak, dan lain-lain.
  5. Pelbagai Formula: Vita-Lize Shaklee boleh didapati dalam pelbagai formula yang direka khas untuk keperluan khusus. Terdapat formula untuk dewasa, kanak-kanak, ibu hamil, dan warga emas. Ini membolehkan setiap individu memilih formula yang sesuai dengan keperluan pemakanan mereka.

 

VIta Lize Shaklee

Perbandingan Vita Lea & Vita Lize Baru

Errmm, tapi anda pernah ke tanya soalan atau ada rasa “KENAPA KENE AMBIL MULTIVITAMIN SHAKLEE AS VITA LIZE?” kalau ade  soalan ni dari diri atau orang yang anda kenal jom tengok gambar di bawah sesungguhnya makanan harian kita tak cukup untuk supply keperluan nutrien kita tau. Cuba lihat gambar di bawah;

nutrisi- multivitamin

Mampukah anda penuhi keperluan nutrisi harian ini melalui raw food?

Maka MULTIVITAMIN SHAKLEE as Vita LIze telah dikeluarkan untuk bantu anda sihat dan jalani kehidupan yang didimdamkan insyAllah. Najat makan VIta lea sebelum ni 2-4 biji untuk tenaga memag rasa sedap sangat badan, now Vita LIze lagii lah excited tau. Tak sabar nak beli.

Now jom tengok siapa yang perlukan  🙂

HUBUNGI NAJAT UNTUK NAJAT BANTU DAPATKAN VITA LIZE BARU SHAKLEE UNTUK ANDA 🙂

Harap penjelasan ini memberikan anda gambaran yang jelas tentang Vita-Lea Shaklee. Jika anda mempunyai pertanyaan lanjut atau memerlukan maklumat tambahan, sila beritahu saya. Najat sedia membantu!

Semakij tahun semakin ramai rakyat Malaysia Malnutrisi dan masalah kesihatan yang semakin menular. Ianya banyak berpunca dari pemakanan dan kurang Mulltivitamin.

Jika nak tahu lanjut boleh hubungi kami untuk penerangan lanjut, Whatsapp Segera  011-57711314 (Klik nombor ini untuk wasap) . Anda boleh tahu lebih lanjut dalam shaklee ni banyak pilihan VItamin dan Multivitamin unruk kesihatan anda (nak tahu lebih details kiraan banus boleh klik sini). Menarik sangat kan apa lagi cepat hubungi Najat ya 🙂

Jemput follow chanel Najat untuk lebih banyak tips motivasi sebagai hambaNya dan bisnes di;

  1. Facebook 
  2. Youtube
  3. Blog
  4. Instagram
  5. Tiktok