VITAMIN TERBAIK UNTUK CINTA HATI SAYA

CINTA HATIKU

HANYA VITAMIN TERBAIK UNTUK SAYA DAN CINTA HATI SAYA

Saya mula makan vitamin dari berusia 7 tahun masa darjah 1.. masa tu ayah bancuh ESP dengan Performance setiap pagi untuk saya dan abg Jamil Zainal sebagai sarapan, mak tak sempat masak sarapan sebab bekerjaya, maka ayah pastikan kami dapat sarapan terbaik dan kekal bertenaga dalam kelas.. hasilnya

<3 Saya adalah murid paling banyak tanya dan cakap dalam kelas

<3 Masuk semua acara balapan di Sekolah Kebangsaan Taman Midah (2).. ada yang sama sekolah dengan saya tak ..hehe

<3 Jadi pengawas sekolah semenjak darjah 3

<3 Aktif bernyanyi, nasyid, koir, choral speaking dan bercerita mewakili kelas hingga ke peringkat sekolah

Sehingga zaman kampus saya banyak bercakap, bertanya soalan dalan kelas dan banyak sertai aktiviti kampus dan luar kampus.. habit tu saya dah ade semenjak berumur 7 tahun rupanya..

Saya sudah aktif semenjak Sekolah Menengah Islam Puchong (SMIP)
Aktif Debat masa zaman kampus USIM

Alhamdulillah.. terima kasih mak dan ayah sediakan VITAMIN TERBAIK untuk saya semenjak 20 tahun yang lepas..semoga Allah balas syurga untuk ikhtiar yang ayah dan mak buat untuk kebaikan anak2..

So semenjak remaja saya terus makan vitamin..

Masa nak nikah lagi la ambil baaanyak vitamin

Lepas halal disisi suami <3 .. saya paksa suami makan VITA LEA sebab saya CINTAKAN dia dan pastikan suami makan vitamin yang berusia 102 TAHUN di atas muka bumi ni sebagai makanan tambahan suami sehingga ke hari ni..akhirnya suami pun jatuh cinta kali kedua kepada VITA LEA selepas saya..hehe

Saya pilih SHAKLEE sebagai vitamin dan makanan tambahan saya, suami dan anak-anak kerana yakin dan percaya SHAKLEE selamat di makan sebab dah 100 tahun wujud di muka bumi.. wow sgt2 shaklee ni

Saya cintakan vitamin yang saya amal sekarang kerana:

🔸Nak hasilkan satu produk pun SHAKLEE ambil masa bertahun-tahun buat kajian tau

🔸SHAKLEE akan pastikan sumber yang digunakan dari hasil yang terbaik antara yang terbaik, dan of course dari sumber semula jadi.

🔸Sumber semula jadi ini akan diuji secara klinikal dengan memastikan sumber utamanya bebas daripada 350 bahan kimia dan sintetik yang merbahaya

🔸SHAKLEE juga ada Landmark Study yang dibuat kepada manusia iaitu kepada rakyat US dan berbelanja 2.5juta USD untuk RnD

Ni Koleksi gambar saya yang banyak cakap dari skeolah hingga kampus hasil dari vitamin yang ayah n mak berikan alhamdulillah

Sayang ayah dan mak.. rahmatilah mereka ya Allah..

#BuildByMe
#SuperstarzFamily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *