Kehidupan harini memang kita suka bila cakap pasal Cash dan dapat produk PERCUMA kan.

Najat memang suka dan akan grab setiap kali ada peluang untuk dapat CASH lebih dan PERCUMA PRODUK. Uolzz macam mana plak?

JOM HARINI NAJAT SHARE 1 PELUANG UNTUK DAPAT CASH DAN PRODUK PERCUMA SETIAP BULAN.

Dalam zaman sekarang yang barang dan kos hidup serba naik ni memang perlu sangat extra CASH demi kelangsungan hidup kan.

Sebelum tu nak tanya Uolz pernah ke pergi shopping mana-mana kedai atau drugstore yang beli barang terus boleh dapat CASH REBATE  masuk akaun? ada? Macam Najat alhamdulillah ada sekarang beli Vitamin dan Pencuci Rumah yang sihat untuk keluarga dapat CASH REBATE setiap bulan masuk bank. Sekarang memang Najat ambil berat sangat kesihatan keluarga sebab bila sakit laagi banyak duit keluar kan. Harini kita nak bayar macam-macam terutama yang duduk bandar dan urusan kerja dan sekolah anak kan. Isu Duit selalu punca kemurungan.

Laporan Harian Metro pada Oktober 2021;

Dianggarkan hampir 500,000 individu rakyat Malaysia berumur 16 tahun ke atas mengalami kemurungan ketika ini. Susulan itu Kementerian Kesihatan (KKM) akan mewujudkan Pusat Kecemerlangan Kesihatan Mental Nasional bagi membantu memberi pertolongan kepada individu yang mempunyai masalah kesihatan mental.

sakit-kepala-sendi-otot-sebab-denggi

Murung sebab tak cukup CASH

 

Bagi membantu isu ni JOM AMALKAN GAYA HIDUP DAN PEMAKANAN SIHAT DENGAN SHAKLEE DAN DAPAT CASH REBATE SETIAP BULAN.
Kalau nak tahu bila amalkan VITAMIN SELAMAT ADA KKM DAN HALAL seperti Shaklee ia akan bantu kurang kan masalah kemurungan dan kawal kadar stress manusia.
Pada masa yang sama, boleh terus dapat CASH REBATE BULANAN daripada Shaklee akhirnya kita boleh gunakan Cash Rebate tersebut untuk beli Vitamin Shaklee ( dikira dapat VItamin FREE setiap bulan kan besttt!!)

Ni antara contoh kiraan buat vitamin yang kita beli di SHAKLEE;

Beli untuk diri sendiri dan keluarga pun dapat CASH REBATE setiap bulan dan ianya EXTRA CASH yang kita boleh guna untuk keperluan harian dan komitmen bulanan kita juga tau. Kiraan lebih tepat boleh rujuk di Nak Kira CASH REBATE

 

kiraan-bonus-bisnes-shaklee-bila-consume-sendiri-dan-keluarga

kiraan-bonus-bisnes-shaklee-bila-consume-sendiri-dan-keluarga

 

Menarik sangat kan 🙂

Anda bukan sahaja boleh boleh dapat untung runcit tapi shaklee akan bayar CASH REBATE yang tinggi terus ke akaun anda. (jika nak tahu lanjut boleh hubungi kami untuk penerangan lanjut) Whatsapp Segera  011-57711314 (Klik nombor ini untuk wasap) . Anda sendiri boleh tentukan nak dapat berapa bonus/income yang kita nak. dalam shaklee ni ada 3 bonus yang kita boleh dapat. Perfomance Bonus, Leadership Bonus & Infinity Bonus (nak tahu lebih details kiraan banus boleh klik sini). Ramai yang saya bantu bermula dengan capai bonus impian mereka setiap bulan.

Jemput Follow Media Sosial Najat untuk tengok dan tahu aktiviti bisnes dan team Najat 🙂

  1. Facebook 
  2. Youtube
  3. Blog
  4. Instagram
  5. Tiktok