Pernah daftar ahli Shaklee dan tak tahu yang ada RENEWAL tahunan untuk anda? Untuk pengetahuan semua ahli,Shaklee, setiap tahun perlu RENEW keahlian anda sebagai menunjukkan kita masih makan dan mahu kan promo dan semua 3C ( cash, car bonus dan convention) yang Shaklee beri walaupun anda hanya ahli makan sendiri.

 

PERLU KE RENEWAL SHAKLEE?

Bagi anda yang memang konsisten consume produk Shaklee, anda WAJIB RENEW. Sebab sekiranya akaun anda luput, anda bukan lagi ahli Shaklee, so anda takkan dapat semua kelebihankehlian yang anda pernah dapat semasa anda menjadi ahli.

Secara ringkasnya, di bawah ini adalah antara kelebihan menjadi ahli:

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price). Bila ada promotion khas untuk ahli, harga akan jadi jauh lebih murah sehingga 40% less dari retail price.

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat biznes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.

Sila baca di sini untuk mengetahui banyak lagi kelebihan-kelebihan yang lain yang anda akan dapat sekiranya anda masih maintain sebagai ahli Shaklee.

Ya itu yang menarik apabila daftar sebagai ahli Shaklee, walaupun hanya  makan sendiri tetap boleh capai apa yang Shaklee tawarkan.

BAGI YANG BELUM DAFTAR BOLEH DAFTAR AHLI Shaklee disini

Kemudian anda akan dapat ID ahli melalui SMS dan EMAIL, ID tersebut yang anda perlu RENEW setiap tahun dan akan dapat email daripada Shaklee beberapa bulan sebelum tempoh expired ID.

Maka disini Najat akan share CARA & KELEBIHAN RENEWAL SHAKLEE buat anda;

CARA RENEW MEMBERSHIP

Di sini Najat tunjukkan langkah mudah untuk renew membership. Ada 4 cara:

CARA 1: RENEWAL SHAKLEE SECARA ONLINE

Semua ahli boleh RENEWAL SHAKLEE SECARA ONLINE sahaja melalui akaun keahlian masing-masing di WEB SHAKLEE
Anda boleh buat belian produk minima dengan nilai RM30 utnuk dapat auto renew dan boleh tambah belian hingga RM700 untuk dapatkan CASH REBATE dalam akaun anda menarik kan 🙂

CARA 2: CALL / WHATSAP SHAKLEE
Hubungi pihak Shaklee melalui telefon di nombor berikut dan buat belian melalui Call atau whatsap;
1.1800 88 6577 / 03-5622 3188 (CALL)
2.  013-657 7651 / 013-657 6240 / 013-657 6237 ( WHATSAP) 

CARA 3: WALK IN KE BRANCH BERDEKATAN ANDA
Pergi sendiri ke HQ Shaklee atau mana-mana cawangan Shaklee yang berdekatan dengan anda. Anda hanya akan diminta untuk isi satu borang simple dan serahkan kepada kaunter.
CARA 4: HUBUNGI UPLINE / MEREKA YANG SPONSORED ANDA SEMASA MULA DAFTAR
Cara yang ini mudah bagi anda yang kenal dengan Upline dan minta mereka bantu anda dan buatkan belian untuk anda. Upline sentiasa bersedia bantu anda jika dalam situasi ini dan jangan berasa malu atau susahkan kerana ia adalah sebahagian daripada tugas Upline yang di galakkkan oleh Shaklee.

RENEWAL SHAKLEE SECARA MUDAH

Jika nak tahu lanjut boleh hubungi kami untuk penerangan lanjut, Whatsapp Segera  011-57711314 (Klik nombor ini untuk wasap) . Anda boleh tahu lebih lanjut dalam shaklee ni ada 3 bonus yang kita boleh dapat. Perfomance Bonus, Leadership Bonus & Infinity Bonus (nak tahu lebih details kiraan banus boleh klik sini). Menarik sangat kan apa lagi cepat hubungi Najat ya 🙂

Jemput Follow Media Sosial Najat untuk tengok dan tahu aktiviti bisnes dan team Najat 🙂

  1. Facebook 
  2. Youtube
  3. Blog
  4. Instagram
  5. Tiktok